BAYRAM TEBRİĞİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fikoloji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bayrambayram.png

Iyi Bayramlar.

Kavurmanız bol, pilaviniz demli ve ayraniniz yayik olsun
Amanın, bunları okuyunca yemek yemediğim, yemek yemediğim aklıma gelince kahvaltı etmediğim geldi.

Aaaah ah bayram arefesi yaktın beni, Alışmışız her şeyi hatunumuzun hazırlamasına, aç kaldığımızın bile farkında değiliz :kiskis

usta kavurmaya yumulacaz ,baklava börek derken insülin tavan yapacak foruma yazmaya mecalim olmaz diye aradan çıkarayım dedim.:kas:kiskis
Kavurma sevdası nelere kadir bak görüyormusun ustacım :kiskis

Amanın, bunları okuyunca yemek yemediğim, yemek yemediğim aklıma gelince kahvaltı etmediğim geldi.

Aaaah ah bayram arefesi yaktın beni, Alışmışız her şeyi hatunumuzun hazırlamasına, aç kaldığımızın bile farkında değiliz :kiskis
usta aslan yüzündendir.sen anladın:kas

usta aslan yüzündendir.sen anladın:kas
Vuuuu, ben sustum :kiskis

ben de teknisyenlik geçmişi olan biriyim adem bey. iş gereği vb. sebeplerle öğün atlamak, aç kalmak falan ilerki yaşlarda sıkıntı çıkarır. kendinize iyi bakmanız gerek.

ben de teknisyenlik geçmişi olan biriyim adem bey. iş gereği vb. sebeplerle öğün atlamak, aç kalmak falan ilerki yaşlarda sıkıntı çıkarır. kendinize iyi bakmanız gerek.
Ne yersek o'yuz, Yemezsek hiç bir şeyiz.

Aynen dediğiniz gibi dikkat etmek lazım gerçekten :ok

Herkesin bayramını kutlar virüsüz sağlıklı hayatlar ALLAH dan temmenli ederim

IMG_20200730_125616.jpg

Hayırlı mutlu bayramlar dilerim herkese.

Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Herkese iyi bayramlar. Allah herkese sağlık mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar nasip etsin. Amin.

Mutlu bayramlar, kurban kesmek yerine, ihtiyacı olanlara yardım edenlerin çok olduğu bir bayram olmasını diliyorum.

Geri
Üst Alt