Amanın, bunları okuyunca yemek yemediğim, yemek yemediğim aklıma gelince kahvaltı etmediğim geldi.Iyi Bayramlar.
Kavurmanız bol, pilaviniz demli ve ayraniniz yayik olsun
Kavurma sevdası nelere kadir bak görüyormusun ustacımusta kavurmaya yumulacaz ,baklava börek derken insülin tavan yapacak foruma yazmaya mecalim olmaz diye aradan çıkarayım dedim.
usta aslan yüzündendir.sen anladınAmanın, bunları okuyunca yemek yemediğim, yemek yemediğim aklıma gelince kahvaltı etmediğim geldi.
Aaaah ah bayram arefesi yaktın beni, Alışmışız her şeyi hatunumuzun hazırlamasına, aç kaldığımızın bile farkında değiliz
Vuuuu, ben sustumusta aslan yüzündendir.sen anladın
ben de teknisyenlik geçmişi olan biriyim adem bey. iş gereği vb. sebeplerle öğün atlamak, aç kalmak falan ilerki yaşlarda sıkıntı çıkarır. kendinize iyi bakmanız gerek.Amanın, bunları okuyunca yemek yemediğim, yemek yemediğim aklıma gelince kahvaltı etmediğim geldi.
Aaaah ah bayram arefesi yaktın beni, Alışmışız her şeyi hatunumuzun hazırlamasına, aç kaldığımızın bile farkında değiliz
Ne yersek o'yuz, Yemezsek hiç bir şeyiz.ben de teknisyenlik geçmişi olan biriyim adem bey. iş gereği vb. sebeplerle öğün atlamak, aç kalmak falan ilerki yaşlarda sıkıntı çıkarır. kendinize iyi bakmanız gerek.