Battlefield 6 Fragmanı Yayınlandı

Salih445 Çevrimiçi

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
921
Oyunu oynadım, RTX3060 ve r5 5600h lı laptoptayım. Sadece 8v8 modunu oynuyorum. İşlemci kullanımı çok çok çok yüksek seviyelerde. Ekran kartından daha önemli diyebilirim. Çok fazla patlama parçalanma fizik var sanırım bu sebeple.

Oyunu beğendim, bf4 bf2042 gibi oyunların çıkışlarına göre bakarsak çok sorunsuz bile denebilir. Genel olarak mekanikleri oturmuş. Betada olduğunuzu unutuyorsunuz bazen.

İşlemci kullanımına nasıl bir çözüm üreteceklerini bilemiyorum ama çoğu güncel işlemcileri bile ağlatıyor

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,486
Oyunu oynadım, RTX3060 ve r5 5600h lı laptoptayım. Sadece 8v8 modunu oynuyorum. İşlemci kullanımı çok çok çok yüksek seviyelerde. Ekran kartından daha önemli diyebilirim. Çok fazla patlama parçalanma fizik var sanırım bu sebeple.

Oyunu beğendim, bf4 bf2042 gibi oyunların çıkışlarına göre bakarsak çok sorunsuz bile denebilir. Genel olarak mekanikleri oturmuş. Betada olduğunuzu unutuyorsunuz bazen.

İşlemci kullanımına nasıl bir çözüm üreteceklerini bilemiyorum ama çoğu güncel işlemcileri bile ağlatıyor
BF'de genel olarak işlemci kullanımı yüksek maalesef.
Ben hava araçlarının mekaniklerini beğenmedim şahsen.
Bazı mapler işkence gibi geldi.
Oyun hafiften COD havasına bürünmüş sanki. :kiskis

Salih445 Çevrimiçi

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
921
Cod gibi oyun evet, çok karmaşa ve hız odaklı, Üstüne çok çalışılmış belli, beta olarak bu kadar sorunsuz ilk defa bir bf oynuyorum.

bilmiyorum açıkçası çok fazla karmaşa hakim, bf3te tankın ne zaman doğacağını, kimin önce alabileceğini, TDM modunda oyuncuların nerelerde spawn olabileceğini az çok kestirerek oynuyordum, hangi sunucuda kimler var gözüm kestiriyordu, Bf4 de bu şekilde sayılabilir, bf1 aralarında en iyi atmosfere ve yıkıma sahip olmasına rağmen yine de oyuna hakim olabiliyordun, Halen de oynuyorum.

Lakin bu oyunda körü körüne savaş hakim, haritalar çok iç içe, güzel olmasına rağmen Dice'ın elinin değmediği de belli bence.

İşlemci sorununu şöyle çözdüm, güç ayarlarından işlemci soğutma seçeneğinde fan modunu edilgen yapmışım, ısıtmak yerine işlemciyi kısıyormuş, işlemci 85 derecede 3.2GHZde kalıyordu. Normal ayarına çekince 100 derecede 3.8-4.2 lerde takılıyor, oyuna etkisi de baya iyi oldu

Geri
Üst Alt