Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,486
Düz makine ucuz, arada sen de oynarsın deme öyle.GTA 6 DEMEOğlan bana PS5 kilitleyecek
![]()

Düz makine ucuz, arada sen de oynarsın deme öyle.GTA 6 DEMEOğlan bana PS5 kilitleyecek
![]()
hadi yine ücretsiz yukarı kaldırayım konunu kriko gibi mademse dünün aynısı olacak demiBu arada 31 Temmuz'da çoklu oyuncu modu tanıtımı gelecekmiş.
Bence dünün aynısı olacak.![]()
Bu sefer var bir takım gelişmeler ama ben pek ümitli değilim.hadi yine ücretsiz yukarı kaldırayım konunu kriko gibi mademse dünün aynısı olacak demi![]()
verme sizde dolar pHALIBu sefer var bir takım gelişmeler ama ben pek ümitli değilim.
Zaten 70 Dolar, o parayı ona vermem.
GTA 6 için para harcarım sadece.
Ben hep 50 liralık alıyorum.verme sizde dolar pHALI![]()
1$=40tl sen oyun moyun oynayanmazzın agaBen hep 50 liralık alıyorum.![]()
Bıraktık o işleri zaten.1$=40tl sen oyun moyun oynayanmazzın aga![]()
BF'de genel olarak işlemci kullanımı yüksek maalesef.Oyunu oynadım, RTX3060 ve r5 5600h lı laptoptayım. Sadece 8v8 modunu oynuyorum. İşlemci kullanımı çok çok çok yüksek seviyelerde. Ekran kartından daha önemli diyebilirim. Çok fazla patlama parçalanma fizik var sanırım bu sebeple.
Oyunu beğendim, bf4 bf2042 gibi oyunların çıkışlarına göre bakarsak çok sorunsuz bile denebilir. Genel olarak mekanikleri oturmuş. Betada olduğunuzu unutuyorsunuz bazen.
İşlemci kullanımına nasıl bir çözüm üreteceklerini bilemiyorum ama çoğu güncel işlemcileri bile ağlatıyor