Abim Girne Havacılık Taburundaydım ben.
Dış porta diye bir şey icat etmişlerdi, Bir çavuş sabah servisi ile merkeze gider, Personeli almaya giden servisten iner, askerin ihtiyacını satın alır (Sipariş alırlardı önce) sonra Personeli getiren servis ile geri dönerdi.
Ani müdahale Mangasındaydım ben, Bir gün gece alarmına intikal ederken mevziye düştüm, G3 ün namlusu toprağa çarptı o an. Neyse intikal bitti, alarm sona erdi geri döndük vs o hafta Cuma bakımında kimsenin görmediği bir şey gördüm ve benim G3 ün adını şimdi hatırlayamadığım bir yerinde loop ile bakarsan görebileceğin bir çatlak gördüm. Aaaa Adem hiç bunu görür de söylemeden durur mu? Hemen Bölük Astsubayı olan Yakup Başçavuşa tekmil verdim durumu gösterdim.
İşte bu dürüstlüğüm sayesinde beni mahkemeye verdiler
İşte o mahkeme sayesinde ifadelere gittim sanırım 6 kere falan. Ancak ve ancak çarşıyı öyle görebilmiştim zira hazır mahkemyee giriyorken çarşı yap bari diye 2 kere öyle yazdılar, 2 kere de gerçek çarşı iznine çıktım hepsi bu
Sonra o sorunun benimle ve o düşüşle ilgisi olmadığı ortaya çıktı, mahkeme düştü, benim çarşılar da bitti tabi
Kıbrıs güzel yer, ama turist olarak gideceksin