Sunny-Axen grubu da mı Wisdom Share kullanıyormuş ? görünüşü Onvo-Dijitsudan farklı olunca farklı bir şey sanmıştım. Uygulama ayarlarına giriş için bulduğum birkaç yöntem var. İzinler de bu şekilde kontrol edilebiliyor.
Sırf arabirim koymak için değil aslında ucuz ve dandik yapmak için. Aksi halde hangi firma neden Google'a bir ton para ödeyip Android TV OS alsın ki ? Tamamen duygusal

Direkt olarak orijinal Settings "ayarlar" uygulamasını kurdum TV'ye. Durum değişmedi her türlü o 4 kısımlı ayar'cık lar menüsüne atıyor. Android ayarlarına girmek için çeşitli yollar denemeye devam ediyorum. Paylaşmaya değer bulduklarımı derleyip toplayıp paylaşıyorum. Şimdilik uygulama ayarlarına girmek için bir yöntem vereyim, Linkteki konuda anlatmıştım, videosu da var.
Öncelikle elimdeki model Fenoti FN43250. Sıkıntı şu şekildeydi, Play Store'a girilmiyor, aynı zamanda YouTube oturumumdan çıkılmış ve Oturum Aç'a basınca uygulamadan atıyordu. Bunun sebebinin Google Play Hizmetleri'nin devre dışı bırakılmış olması olduğunu fark ettim. Muhtemelen yeni gelenlerde...
tavsiyeforumu.com