Modeli nedir? Android değilse yükleyemezsin.
Android ise Play Store'un APK dosyasını indirip TV'de çalıştırmalısın.
Öncesinde TV'nin ayarını değiştirmen lazım tabi.
YouTube'a, Google'a vs yazsan bulursun nasıl yapılacağını.
Bende Android TV olmadığı için o ayarın nerede olduğunu yazamıyorum.
Daha düşük sürümleri deneyin o zaman.Axen AX49DIL27-TNR 49'' 124 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android Smart D-DUAL LED TV ürün bu .kullandıgın kalman tv var bunun kullanmak ıcın playstore yüklü olması gerekıyormus apk yuklemeyı denedım sürüm uyumsu dedi
Kabul etmiyor çağrı merkezi ni aradım yüklenmiyor sadece izin verilen uygulamalar çalışıyor diyorDaha düşük sürümleri deneyin o zaman.
Ya da bahsettiğiniz uygulamanın APK'sını bulmayı deneyin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
apk dosyasını kurdum acılıyor ama beyaz ekran oluyorDaha düşük sürümleri deneyin o zaman.
Başka bir sorun vardır o zaman, nedenini bilemem.apk dosyasını kurdum acılıyor ama beyaz ekran oluyor
sistem güncelleme veya root filan atsam olur muBaşka bir sorun vardır o zaman, nedenini bilemem.
Bu tarz üretimlerden çok bir şey beklemeyin bu konularda.
APK Pure'ü deneyin isterseniz.
Üretici güncelleme verdiyse deneyin tabi ama root cihaza özeldir, başka rootlar cihazın brick olmasına veya çökmesine neden olabilir.sistem güncelleme veya root filan atsam olur mu
biraz deneyım yoksa tv box vs tarzı birşey alıcamÜretici güncelleme verdiyse deneyin tabi ama root cihaza özeldir, başka rootlar cihazın brick olmasına veya çökmesine neden olabilir.
Bu sefer de serviste ücretiyle cihazı kurtarmak zorunda kalabilirsiniz.
Hatta cihaz kurtarılamayabilir de.
TV açılmaz, yazılım atamayabilirsin, görüntü de alamayabilirsin.biraz deneyım yoksa tv box vs tarzı birşey alıcam
Modeli nedir? Android değilse yükleyemezsin.
Android ise Play Store'un APK dosyasını indirip TV'de çalıştırmalısın.
Öncesinde TV'nin ayarını değiştirmen lazım tabi.
YouTube'a, Google'a vs yazsan bulursun nasıl yapılacağını.
Bende Android TV olmadığı için o ayarın nerede olduğunu yazamıyorum.
Merhabalar Axen AX50FIL242 126 Ekran UHD Webos Smart Uydu Led Tv bu model için play store varmıdır birde usb yerine nasıl giriş yapacağım atacağım apk dosyası içinDaha düşük sürümleri deneyin o zaman.