Evet tam 16 ay sonra gönderdiler. Valla onlar görüyordur bence.. Hatta buradaki yetkili servis bana demiştiki senin ismini söyleyince seni tanıyorlar demişti ?Daha yeni mi akillarina gelmiş ?
Desene sen oraya değil tavsiyeforumunda her awox altında yazdığım yorumlsra bak diye ?
Hemde ne cehennem ?Mühendis ve emekçi tarafını ayrı tutarak to hell with their souls
Ben sadece bire bir muadili sıfır ürün ile değişim yaparsa affederim ? onu geçtik birde serviste ücretli işlem varsa yapılabilir yazmış... Neyse...Baya uzaktan geliyorlar demek ki Daha önce şikayet varda şu şikayeti yazmıssınız size özür olarak awox TV ürünlerinde geçerli 1000₺ hediye çeki verelim sizde şikayeti kaldırın deseler düşünebilirim.
Bayındırın pazarı ,cuma günü.Köydeyken gidelim dedik hanımla ,gittik alış-verişi tamamladık dönerken vitrinde bir şey gördüm ,sahibi ayakkabı fırlatıp paneli kırmış sinirden ,tamirciye sordum" neden duruyor vitrinde" dedim ,bana "abi bunu vitrine koy ,vitrinlik bu tv dedi sahibi" diye cevap verdi,hatta bizim hanım yine kızdı bana "her şeye burnunu sokuyorsun" dediHemde ne cehennem ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben sadece bire bir muadili sıfır ürün ile değişim yaparsa affederim ? onu geçtik birde serviste ücretli işlem varsa yapılabilir yazmış... Neyse...
Markası neydiki acaba?Bayındırın pazarı ,cuma günü.Köydeyken gidelim dedik hanımla ,gittik alış-verişi tamamladık dönerken vitrinde bir şey gördüm ,sahibi ayakkabı fırlatıp paneli kırmış sinirden ,tamirciye sordum" neden duruyor vitrinde" dedim ,bana "abi bunu vitrine koy ,vitrinlik bu tv dedi sahibi" diye cevap verdi,hatta bizim hanım yine kızdı bana "her şeye burnunu sokuyorsun" dedi
Şeydi işte ,ama tarık ,ben dururmuyum ,tamirciye " bu tvni kapağına not yapıştırmamışlar mı" diye de sordum,zaten hanım ondan söylendi banaMarkası neydiki acaba?