Awoxun bana gönderdiği whatsaap mesajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TKartaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TKartaL

Süper Üye
Puan 113
Çözümler 0
TKartaL
Screenshot_20210109-223403.png

Screenshot_20210109-223433.png

Screenshot_20210109-22344197e82bbb5f63aa40.png

Yorum sizin.... ?

Daha yeni mi akillarina gelmiş ?
Desene sen oraya değil tavsiyeforumunda her awox altında yazdığım yorumlsra bak diye ?

Baya uzaktan geliyorlar demek ki :clap Daha önce şikayet varda şu şikayeti yazmıssınız size özür olarak awox TV ürünlerinde geçerli 1000₺ hediye çeki verelim sizde şikayeti kaldırın deseler düşünebilirim.

Daha yeni mi akillarina gelmiş ?
Desene sen oraya değil tavsiyeforumunda her awox altında yazdığım yorumlsra bak diye ?
Evet tam 16 ay sonra gönderdiler. Valla onlar görüyordur bence.. Hatta buradaki yetkili servis bana demiştiki senin ismini söyleyince seni tanıyorlar demişti ?

Dostlar alış verişte görsün hesabı olmuş... :hmm

Mühendis ve emekçi tarafını ayrı tutarak to hell with their souls

Mühendis ve emekçi tarafını ayrı tutarak to hell with their souls
Hemde ne cehennem ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Baya uzaktan geliyorlar demek ki :clap Daha önce şikayet varda şu şikayeti yazmıssınız size özür olarak awox TV ürünlerinde geçerli 1000₺ hediye çeki verelim sizde şikayeti kaldırın deseler düşünebilirim.
Ben sadece bire bir muadili sıfır ürün ile değişim yaparsa affederim ? onu geçtik birde serviste ücretli işlem varsa yapılabilir yazmış... Neyse...

Hemde ne cehennem ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben sadece bire bir muadili sıfır ürün ile değişim yaparsa affederim ? onu geçtik birde serviste ücretli işlem varsa yapılabilir yazmış... Neyse...
Bayındırın pazarı ,cuma günü.Köydeyken gidelim dedik hanımla ,gittik alış-verişi tamamladık dönerken vitrinde bir şey gördüm ,sahibi ayakkabı fırlatıp paneli kırmış sinirden ,tamirciye sordum" neden duruyor vitrinde" dedim ,bana "abi bunu vitrine koy ,vitrinlik bu tv dedi sahibi" diye cevap verdi,hatta bizim hanım yine kızdı bana "her şeye burnunu sokuyorsun" dedi :kiskis

Bayındırın pazarı ,cuma günü.Köydeyken gidelim dedik hanımla ,gittik alış-verişi tamamladık dönerken vitrinde bir şey gördüm ,sahibi ayakkabı fırlatıp paneli kırmış sinirden ,tamirciye sordum" neden duruyor vitrinde" dedim ,bana "abi bunu vitrine koy ,vitrinlik bu tv dedi sahibi" diye cevap verdi,hatta bizim hanım yine kızdı bana "her şeye burnunu sokuyorsun" dedi :kiskis
Markası neydiki acaba?

Geri
Üst Alt