Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
??Adem hocam cok cok teşekkür ederim güzel cevaplarınız için süreci mutlaka yazacağım
??Adem hocam cok cok teşekkür ederim güzel cevaplarınız için süreci mutlaka yazacağım
Adem hocam mutlaka süreci aktaracağım demiştim çözemediğim bir şekilde tam teslim etmeden önce bir televizyonu açayım bakayım dedim tuşuna bastım ve hiç bir sorun yokmuş gibi açıldı şaşkınız
Merak etme yine esi haline dönecek oAdem hocam mutlaka süreci aktaracağım demiştim çözemediğim bir şekilde tam teslim etmeden önce bir televizyonu açayım bakayım dedim tuşuna bastım ve hiç bir sorun yokmuş gibi açıldı şaşkınız
Mutlaka hocam en azından bayramı çıkarsa diyoruz biz de ^_^Merak etme yine esi haline dönecek o
valla hocam cok net anlamadım açıkcası anlattı aslında bir şeyler amaorjinal vıdalı ıse vıdalı yapıştırma ıse yapıştırma olur usta bıraz sallamıs geldı bana led oturduğı kasnaga yuvamı açmış nasıl yapmış merak ettım
Evet bana söylenen budur hocam.ama açıp bakma imkanım olmadığı için teyit edemiyorum elbette. Bu konuda güvenmeme sebep olan şey 1 sene hem ledlere hem işçiliğe garanti veriyorum. led bozulursa yenisi ile değiştiririm işçilikte almam dedi. tahminimce tek led vs değiştirse bu kadar güvenmezdi kendisine diye düşünüyorum
Usta işe orijinallik katmış gibi görünüyor. Led barların tümü mü değişti?
Öyle hocam haklısınız yaptırdığımıza şükür etmek lazım neredeyseAbi Awox'un kendisi ve içindekiler ne derece orijinal ki böyle bir kaygımız olsun?
Daha bu gün bile tamirci yine beni aradı Awox led bar yerine ne UYDURABİLİRİZ? diye soruyor neden?
Adamlar o kadar salmış ki işin ucunu (Awox yetkilileri) piyasada da servislerde de kendi ellerinde de led bar yok.
Videoda yayınladığım gibi led olmadığı için paneli kırılan tv lerin BLU bölümünü komple yolluyor ve AL BURADAN KULLAN diyor herifler.
Yani awox tv lerin ledlerinin orijinalitesi konusunda gereksiz üzmeyin kendinizi, usta oraya uygun led bulmuş ise konu kapanmıştır zira ne bulsa onu takacak zaten millet.
55'' için ve hele ki o televizyon için 400 500 den aşağı kimse risk almaz o nedenle fiyatta anormal durum yok.