Elinize sağlıkGüncellendi..
Eline sağlık, bu markanın yazılımlarına ulaşmak gerçekten zor.Güncellendi..
netflix sorunu nasil cözülücek su an uygulama aciliyor desteklenmiyor uyarisi veriyor. root atmadan apk ile çözebilirmiyiz
bugun cihazı rootladım supersu geldi ve normal guncelleme oldu. netflıx için ne yapmam lazım
yaptim fakat girerken gene ag hatasi verdi . Supra tv kurmadan cihazin kendi yazilimini rootladim uygulamalar icerisinde supersu da geldi . normal degip rootladim. Supra tv kurmadan sizin netflix ile olma durumu varmıRoot uninstaller ile tvdeki netflix i silip. Paylaştığım Netflix yazılımı kurun
yaptim fakat girerken gene ag hatasi verdi . Supra tv kurmadan cihazin kendi yazilimini rootladim uygulamalar icerisinde supersu da geldi . normal degip rootladim. Supra tv kurmadan sizin netflix ile olma durumu varmı
Güncelleme Servis ile görüstüm sizin ilk attiginiz linki verdi. ordan güncelleme yapsak sorun olurmu cihaz rootlandi cünkü
AWOX 58 UHD A2058 US RIMLESS YAZILIM GÜNCELLENMESİ VAR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ
duyarlılığınız için tşk ederim Aradım görüştüm fakat dönüş sağlayacaklarını söylediler ama dönüş olmadı 2 hafta olduMalesef elimde yazılım mevcut değil. Awox yetkili servisi ile iletişime geçin yardımcı olacaklardır size..