Awox U5600STR/4K Güncel Yazılım Linkleri

C Çevrimdışı

cryptovita

Yeni Üye
9 Ağu 2024
5
29
netflix sorunu nasil cözülücek su an uygulama aciliyor desteklenmiyor uyarisi veriyor. root atmadan apk ile çözebilirmiyiz

C Çevrimdışı

cryptovita

Yeni Üye
9 Ağu 2024
5
29
bugun cihazı rootladım supersu geldi ve normal guncelleme oldu. netflıx için ne yapmam lazım

C Çevrimdışı

cryptovita

Yeni Üye
9 Ağu 2024
5
29
Root uninstaller ile tvdeki netflix i silip. Paylaştığım Netflix yazılımı kurun
yaptim fakat girerken gene ag hatasi verdi . Supra tv kurmadan cihazin kendi yazilimini rootladim uygulamalar icerisinde supersu da geldi . normal degip rootladim. Supra tv kurmadan sizin netflix ile olma durumu varmı

Güncelleme Servis ile görüstüm sizin ilk attiginiz linki verdi. ordan güncelleme yapsak sorun olurmu cihaz rootlandi cünkü

Son düzenleme:
DragonRush Çevrimdışı

DragonRush 

Yeni Üye
16 Nis 2021
41
34
yaptim fakat girerken gene ag hatasi verdi . Supra tv kurmadan cihazin kendi yazilimini rootladim uygulamalar icerisinde supersu da geldi . normal degip rootladim. Supra tv kurmadan sizin netflix ile olma durumu varmı

Güncelleme Servis ile görüstüm sizin ilk attiginiz linki verdi. ordan güncelleme yapsak sorun olurmu cihaz rootlandi cünkü

Cihaz sıfırlanır güncelleme yaptığınızda.. Tekrar root atmanız vs gerekebilir.. Linkleri paylaşalı uzun zaman geçti. Netflix eski sürümlere desteğini kesmiş olabilir. Güncel sürümlerde eski androidlerde çalışmıyor bildiğim kadarıyla.. Android box'a geçme zamanınız gelmiş sanırım..

C Çevrimdışı

cesur6363

Yeni Üye
27 Ağu 2024
2
43
AWOX 58 UHD A2058 US RIMLESS YAZILIM GÜNCELLENMESİ VAR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ

Geri
Üst Alt