hocam supra nın ekran görüntüsünü atabilir misiniz tv de nasıl gözüküyor,
hocam yazılımı nasıl yapabiliriz benim bilgim yok ama uğraşmak isterim video, döküman vs var mı yol gösterici custom romlardan uyarlanabilir mi
DragonRush merhabalar bendede awox u5600str var yazılım güncellemek istiyorum hangi uygulamayı nasıl bir yol izleyerek kurabilirim. garanti dışı ürünüm en kullanışlı yazılımı yükleye bilirim. seri numarası 1609191717 diye bitiyor. bilgilendirirseniz sevinirim.
bilgi alabildiniz mi bana da bilgi verebilir misinizhocam supra nın ekran görüntüsünü atabilir misiniz tv de nasıl gözüküyor,
hocam yazılımı nasıl yapabiliriz benim bilgim yok ama uğraşmak isterim video, döküman vs var mı yol gösterici custom romlardan uyarlanabilir mi
Valla çok sağol hocam kanal listesini yüklemek çok işimi gördü.
Bir şey soracağım bu tvye bazı apkler yüklenmiyor veya çalışmıyor. Mesela TiviBu yüklemek istedim TV rootlu olduğu için yüklenmedi yada çalışmadı bununla ilgi herhangi bir çözüm bilginiz var mı acaba.
Emeğinize sağlık. Bu Awox'u başıma bela ettim. Sizin gibi insanlar olmasa kıracam bu televizyonu valla. Epi topu 3-5 program kuracam burnumdan getirdi. Yazılım değişikliği yaptıktan sonra Exxen, IPTV vb. uygulamaları APK ile yükleyebilir miyim?
hocam awox u5600str tv hdmi da kullanırken anlık göz kırpma şeklinde gidip geliyor bazen yapıyor bazen yapmıyor neye göre yaptığını henüz çözemedik . yetkili servis herhangi bir sorun yok cihazda dedi ama var yani. başka yaşayan ya da çözümünü bilen var mıdır acaba
Hocam ilk aldığımızdan beri böyle doğuda yaşıyorduk voltaj kaynakli oldugunu düşündük önemsemedik şimdi batıya geldik durum hala aynı 3 senenin sonunda. Fire stick 4k + xbox series s kullanıyorum denemedigim yazılım ve kablo, hdmi giriş kombinasyonu kalmadı fakat sonuc hep aynı kafasına estiğinde ekran gidip geliyor bazen hic yapmiyor bazen sürekli yapıyor. Teknik servis konuyu çözemedi garantisi de yok cihazın çöp oldu sanırım.Hocam HDMI kablosunda sıkıntı olabilir. Yazılımsal olarakta sıkıntı olabilir. Örneğin Awox'un orijinal yazılımında PlayStation 4k görüntü vermiyor. Ancak Noa yazılımda 4k görüntü alınabiliyordu. Test etmeniz gerek. Ancak öncelik olarak HDMI kablosunu değiştirin