AWOX U5000 4K ve U5600 4K Modellerini Sizler için Karşılaştırdım

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado bey sanki toplama bilgisayar yaparmis gibi ev sinema sistemi toplarmisiniz u5600str ye tvbox soundbar vs. Gibi.Boyle bir video olsa hicde fena olmazdi hazirda u5600str gibi dusuk butceyi lg panelli bir tv varken.Dort gozle takipdeyim Hayirli Gunler
Hmm güzel fikir. Neden olmasın.?

Bu akşam ilk boşluğumda araştıracağım mutlaka? :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
bende tam bu tv hakkında yorumlarını sormak için foruma gelmiştim.
üstan inceleme bile yapmış. 47pf9090 dan 55 U5600 e geçsemmi diye düşünmüyor değilim.

HDR ve DTS Konusunda , GPU - CPU ve Ram konusunda .. bilgi verebilirmisin üstad ?

Ne yalan söyleyeyim işlemcisini göremedim çünkü neredeyse genişlik anlamında 2 kibrit kutusu büyüklüğünde soğutucuyu sökmek istemedim. :kiskis

Yalnız görüntü işlemci biriminde LG DIPSLAY swo8002 kullanılmış
2 adet K4B4G16 mevcut
Buna paralel Ses işlemcisi TAS5707
Bellek STI üretimi 17499AE

AWOX söz konusu olunca her zamanki gibi yine en zayıf halka ses işlemcisi kalmış :kiskis

Sevgili S _SpotLife_ önerisi ile bu televizyona mütevazi bir ses sistemi ile bir android box araştıracağım. Aynı kombinasyonu 50'' AWOX tv de yine denerim nasipse.
:ok

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330
Ne yalan söyleyeyim işlemcisini göremedim çünkü neredeyse genişlik anlamında 2 kibrit kutusu büyüklüğünde soğutucuyu sökmek istemedim. :kiskis

Yalnız görüntü işlemci biriminde LG DIPSLAY swo8002 kullanılmış
2 adet K4B4G16 mevcut
Buna paralel Ses işlemcisi TAS5707
Bellek STI üretimi 17499AE

AWOX söz konusu olunca her zamanki gibi yine en zayıf halka ses işlemcisi kalmış :kiskis

Sevgili S _SpotLife_ önerisi ile bu televizyona mütevazi bir ses sistemi ile bir android box araştıracağım. Aynı kombinasyonu 50'' AWOX tv de yine denerim nasipse.
:ok

Bence içindeki androidbox ile çözülebilse daha alınabilir bir hale gelir cihaz.
işe yarar bir box alacağım desen 300-500 tl vereceksin.

Ama illaki Amazon FireTV Stick 4K kullanırım diyen varsa bilmem.
Lazım olan varsa beni bulsun 450 TL den sarayım abime :hihi Stoktan gönderi

R Çevrimdışı

Recep GÖRMÜŞ 

Aktif Üye
2 Haz 2018
92
53
ADO hocam merhaba ben bilgisayarı tv den HDMI portundan kullanıyorum.
40" artık yetmiyor . Bu AWOX U5600 bu anlamda nasıldır. HDMI üzerinden 4K film seyredebilirmiyim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
ADO hocam merhaba ben bilgisayarı tv den HDMI portundan kullanıyorum.
40" artık yetmiyor . Bu AWOX U5600 bu anlamda nasıldır. HDMI üzerinden 4K film seyredebilirmiyim.
Biz test ettik lakin yarın sizin için hdmı üzerinden 4K kısa bir video testi yapar yayınlarız ?

Böylece sizin nezdinizde merak edenler için de örnek teşkil eder ?

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330
Biz test ettik lakin yarın sizin için hdmı üzerinden 4K kısa bir video testi yapar yayınlarız ?

Böylece sizin nezdinizde merak edenler için de örnek teşkil eder ?

Meşhur arı videosu
Kuş test video su falanda olursa iyi olur

P Çevrimdışı

pd.ufuk

Yeni Üye
10 Haz 2019
27
36
18.06.2019 saat 18:03 ten beri hiç bir bilgi girişi olmamış. ADANA AKTARMADAN MARMARA AKTARMAYA GİTMEK ÜZERE HAT ARACINA YÜKLENDİ(18:03). Kargo şuanda yolda. durumu görünmektedir. Şüphelenmeli miyim ? (MNG Kargo)

Sefa06 Çevrimdışı

Sefa06

Aktif Üye
24 Haz 2018
142
18.06.2019 saat 18:03 ten beri hiç bir bilgi girişi olmamış. ADANA AKTARMADAN MARMARA AKTARMAYA GİTMEK ÜZERE HAT ARACINA YÜKLENDİ(18:03). Kargo şuanda yolda. durumu görünmektedir. Şüphelenmeli miyim ? (MNG Kargo)
Benimkide aynı şekilde p.tesi aldım hala aktarmada gözüküyor MNG rezil bı kargo

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Maalesef ücretsiz kargo gönderimlerinde mümkün olan en ucuz güzergah tercih edildiği için ''Zaten o yöne gitmekte olan araç'' mantığından hareketle ürünler oldukça yüksek sayıda şehir geziyor. Ben şüphe duyulması gerektiğini düşünmüyorum ancak süreç uzun ve üzücü oluyor o konuda haklısınız :ok

S Çevrimdışı

_SpotLife_

Yeni Üye
4 Haz 2019
42
31
Yok kardes sorun yok mng kargonun sitesine girip ordan sorgulat bide ulasinca bilgi giriliyor merak etme yalniz kutuyu cok iyi incele birak delik olmasini ezilme vs. Gibi bise varsa teslim alma servis gelincede cok iyi kontrol ettir ekranini filan hadi hayirli olsun simdiden

P Çevrimdışı

pd.ufuk

Yeni Üye
10 Haz 2019
27
36
Yok kardes sorun yok mng kargonun sitesine girip ordan sorgulat bide ulasinca bilgi giriliyor merak etme yalniz kutuyu cok iyi incele birak delik olmasini ezilme vs. Gibi bise varsa teslim alma servis gelincede cok iyi kontrol ettir ekranini filan hadi hayirli olsun simdiden
Teşekkür ederim hocam, kargo gelmedi hala bekliyoruz. senin süreç ne oldu değişim yada para iadesi olacak mı ?

S Çevrimdışı

_SpotLife_

Yeni Üye
4 Haz 2019
42
31
Teşekkür ederim hocam, kargo gelmedi hala bekliyoruz. senin süreç ne oldu değişim yada para iadesi olacak mı ?
ben gitti gidiyordan aldim mediaelektronik den urunu kabul ettiler gitti gidiyora parayi geri vermisler onlarda bana geri iade ediceklermis bekliyorum saticidan memnunum alicak olanlar ordan alsinlar hatali cikarsa iade yapiyolar

Geri
Üst Alt