Hallettim ve ne olur ne olmaz diye yazılım linkini de ekledim.
Şu an konuda hem uygulama hem de yazılım linki mevcut
Bilgi verildiği için teşekkür ederim
Selamlar; Aptoid uygulama olanı ile karışmış olmasın?Adem hocam "U5600STR" için verdiğiniz yeni TV işletim sistemi yazılımı 970mb ama daha önce YouTube videosuyla paylaşmış olduğunuz TV yazılımı yaklaşık 90mb boyutundaydı.
Şimdi kafalar karıştı tabi.
Hatalı yükleme yapmamak adına hangisi daha güncel ve hangisini yüklememiz daha sağlıklı olur belirtirseniz çok sevinirim.
Tahminim 90mb olan güncelleme şeklindeki bir yazılım, 970mb olan da tam boyutlu bir yazılım diye düşünüyorum ama emin olmadan da hareket etmek istemiyorum doğrusu. ( 90mb'lık yazılımda ki Rar ve Zip hataları beni işkillendirmedi desem yalan olur. )))
İlginiz için teşekkür ediyorum.
Not: Awox'un android TV yazılımlarını güncelleme konusunda doğrudan cihaz vasıtasıyla internet üzerinden(OTA) güncelleme gibi bir planı var mı? Ayrıca resmi sitesinin bir alanında yazılım güncelleme için cihaz model, yazılım sürüm numaralarını ve yazılım çıkış tarihlerini içeren özel bir yazılım indirme alanı sunacak mı gibi sorularımızı ulaşabileceğiniz Awox yetkililerine iletirseniz çok sevinirim.
Selamlar; Aptoid uygulama olanı ile karışmış olmasın?
İlk yayınladığım 970 , sonraki 981mb dolayındaydı sanki, veya aklımda yanlış kalmış da olabilir.
Bana yazılım linklerini paylaşırsanız çok sevinirim, yanlış bir şey yaptıysam düzelteyim
Link yok ki ortadaLinki direkt olarak buraya yapıştırırmısınız rica etsem.
Hemen ilgileneyim
Link Var ortada.Link yok ki ortada
hakan bey elinizde awox u5600str4ks yazılımı varsa bana göndere bilirmisiniz televizyon çökmüş durumda şuan awox01tv@gmail.com gönderirseniz teşekkürlerAdem Helvacı hocam önceki mesajlarım gibi eksik olmasın diye öncelikle modelimizi yazarak doğru başlayalım.
U5600STR için yazıyorum yazdıklarımı.
Bu konunun ilk mesajında model belirtmeden verdiğiniz yazılım 970mb boyuta sahip. Youtube videosunun altında ise doğrudanZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.adresine yönlendirmişsiniz ve oradaki yazılım 994mb.
Burada kafalar karışıyor. Hangisini yüklemeliyim?
Malesef. O cihazla ilgili başka sorunlar yaşandı, tüketici hakem heyetine kadar gitti mesele ve ürünün bedeli iade alındı. O yüzden o cihaz ile ilgili hiçbir dosyayı saklamıyorum artık. :(hakan bey elinizde awox u5600str4ks yazılımı varsa bana göndere bilirmisiniz televizyon çökmüş durumda şuan awox01tv@gmail.com gönderirseniz teşekkürler