T
TayfunBinici
Yeni Üye
- 19 Kas 2019
- 1
- 44
Merhaba bende k55 alarak aranıza katıldım.
K55 için (menü 1147) Factory menü - picture setting - PQ advenced - DLC yi kapatıp OFF yaparsak insanların yüzündeki o aşırı parlaklık normale dönüyor görüntüde.
Lakin TV yi kapatıp açtığımızda tekrar ON oluyor.
Bunu nasıl sabit Off da bırakabiliriz acaba.???
Aynı durum DLC nin bir altındaki VIP içinde geçerli.
Bu ikisinin ON-OFF hakimiyeti bizde olursa k55 için sarı renk ve kontrast dan patlayan görüntüler kökünden çözülür bizim için.
Lütfen deneyip bir 5 dk öyle izleyiniz.
Not: TV'nin bulunduğu odada uydu yayını yok bir HDMI bağlantısı ile aldığım görüntüyü (Turkcell TV+) düzeltmeye çalışırken keşfettim.siz uydu bölümündeyken deneyiniz belki TV yi kapatıp açtığınızda DLC - OFF kalıyordur (umarım).
Teşekkürler.
Adem Helvacı
K55 için (menü 1147) Factory menü - picture setting - PQ advenced - DLC yi kapatıp OFF yaparsak insanların yüzündeki o aşırı parlaklık normale dönüyor görüntüde.
Lakin TV yi kapatıp açtığımızda tekrar ON oluyor.
Bunu nasıl sabit Off da bırakabiliriz acaba.???
Aynı durum DLC nin bir altındaki VIP içinde geçerli.
Bu ikisinin ON-OFF hakimiyeti bizde olursa k55 için sarı renk ve kontrast dan patlayan görüntüler kökünden çözülür bizim için.
Lütfen deneyip bir 5 dk öyle izleyiniz.
Not: TV'nin bulunduğu odada uydu yayını yok bir HDMI bağlantısı ile aldığım görüntüyü (Turkcell TV+) düzeltmeye çalışırken keşfettim.siz uydu bölümündeyken deneyiniz belki TV yi kapatıp açtığınızda DLC - OFF kalıyordur (umarım).
Teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Adem Helvacı