Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Abim selamlar, Var olanın hatalı çalışması ile olmayanı baştan istemek arasında fark var. Ürüne bu destek yazılım ile kazandırılabilir lakin sanıyorum ki bu sanki lisans ile ilgili bir durum. Adamlar lisans bedelini ödemediler ise üründe dolby de çalışmaz diye düşündüm.Abi birde şu bizim dolby işine bi el atsan ne olacak bizim durumumuz
Gerekli düzenlemeleri yaptım sevgili Coşkun, Bu gün rapor haline getirmeyi bitirip akşam saatlerinde yollamış olurum resmi kanaldan.umarım muhendisler cektigimiz videoyu görür ve bir çözüm üretirler cunku elimizdeki tv sarı yerıne yeşil veriyor
Kardeşim benim, Dualarınız eksik olmasın, başka temennim yoktur. ?Adem Helvacı selamlar Rabb'im tuttuğunuzu sapsarı altın etsin inşallah.
Bu mudur budur, kolaylıklar dilerim.
Abi dolby kalitesi olmasa da olur ses gelsin yeter kanaldan benim içinAbim selamlar, Var olanın hatalı çalışması ile olmayanı baştan istemek arasında fark var. Ürüne bu destek yazılım ile kazandırılabilir lakin sanıyorum ki bu sanki lisans ile ilgili bir durum. Adamlar lisans bedelini ödemediler ise üründe dolby de çalışmaz diye düşündüm.
Yine de elbette ki seve seve elimden geleni yaparım
ben k5500rst modeli için yabancı forumları baya araştırdım.yazılımı decrypt yapıp içindeki dosyadan codecleri açabiliyorsunuz ama riskli bir işlemAbi dolby kalitesi olmasa da olur ses gelsin yeter kanaldan benim için
Bizim tv androit it olmayan model içinde mevcut olmaya bilirmiş ama onu nasıl analrız bilemiyorum suanlık bir bilgi yokben k5500rst modeli için yabancı forumları baya araştırdım.yazılımı decrypt yapıp içindeki dosyadan codecleri açabiliyorsunuz ama riskli bir işlem
Panel ayarı olduğu için her yerde değişir değerlerle oynanınca.limonlusoda elimde k5500rst var o yuzden 5600strdeki etkiyi merak ediyorum. bu ayarları yapınca android yada tv nin media playerinde bir video oynatıncada bu renk tonlarını mı kullanıyor yoksa yine sarı renk mi hakim bakabilir misin?
mantıklı olan öyle ama 5500rst de nedense android bolumunde değişmiyor. Sabah bir video ile gösterecegimPanel ayarı olduğu için her yerde değişir değerlerle oynanınca.