Awox tv goruntu sorunu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Sürekli yazıyoruz forumda. Markanın kalitesi, servisin kalitesi ile paraleldir :ok

LG gibi bir markayı dahi servisleridir bu ülkede rezil eden.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Ucuz etin yahnisi işte... Bu tip markalar ilk etapta voleyi vuruyor fakat ikinci parti satışlar nasıl olur olacak diye düşünüp bir önlem almıyorlar mı acaba? Bunlar toplantı falan yapıyorlar mı ki acaba? Çok merak ediyorum. İçi seni dışı beni yakar.. Allah'tan kaliteyi ucuza alın diye sloganları yok. İnşallah düzelir diyelim....

fatih11e Çevrimdışı

fatih11e 

Aktif Üye
14 Ara 2018
164
çok zor servisleri bes para etmez televizyon desen ayrı sorun kımsenın bası yanmasın yani her markada sorun olur deyıpte bu marka gibi markaları almayın bulaşmayın vestele kızardım ama vestel bunlardan yuz gomlek ustun adamlar en azından eve gelip ilgileniyorlar hatta musterı temsılcılerı geri dönuste yapiyor

fatih11e Çevrimdışı

fatih11e 

Aktif Üye
14 Ara 2018
164
SORUN ÇÖZÜLDÜ SATICI ISTANBULDAKI SERVIS REZALETINDEN SONRA ANKARA SERVISINI YONLENDIRDI SERVİS MENU 1147 TUSLAMAMI SOYLEDİ SONRA SHIPPING INIT SECMEMİ İSTEDİ SECTİM VE SIMDI BELLİ BİR SUREDE BIR EKRAN KAPANIP ACILMA SORUNU ÇÖZÜLDÜ BENIM GİBİ SORUNU OLANLAR BÖYLE YAPABILIR BİLGİNİZE

Geri
Üst Alt