Awox tv goruntu sorunu

fatih11e Çevrimdışı

fatih11e 

Aktif Üye
14 Ara 2018
164
MODEL Tv izlerken ekran gidiyor bır saniyede geri geliyor ve uydu sınyal gucu çok zayıf aliyor servis yenisini verdi ama problem gene aynı merkezi sistem kullanıyorum salonumda bir tane daha tv var harici uydusu var oda ise böyle bir sorun yok sebep nedir sizce

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tv izlerken ekran gidiyor bır saniyede geri geliyor ve uydu sınyal gucu çok zayıf aliyor servis yenisini verdi ama problem gene aynı
Yeni tvde de aynı problem varsa ,tekrar başvur servise,bence...
Birde acaba farklı alıcıda (tv-uydu) merkezi sistemde sorun görüyormusun sevgili fatih11e ?

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Şebeke kaynaklı bir sıkıntı olup olmadığına da bir baktırın derim.
Yeni TV'de de aynı sıkıntı baş gösteriyorsa, ya bir seri sorunludur ya da dış etkenlerden kaynaklı bir sorundur diye düşünüyorum.
Uydu altyapısı, elektrik altyapısı gibi.

fatih11e Çevrimdışı

fatih11e 

Aktif Üye
14 Ara 2018
164
obur odaya takıcam televızyonu ordada sınyal sevıyesı dusuk gelıyorsa bu seferde harici uydu takıcam sorun gene aynıysa problem tv serisinden ama satıcı dıyorki abi bir surü satıyorum ılk defa sende böle bısey gordum dıyor adamdan allah razı olsun tv kutumu çöpe atmıstım adam sıfır televızyonu gondermıs aynı model kutusuna koy dedi eski tvnı yenı tvyi kullan ama aynı sorun olunca olay bu

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Evet,dediğin gibi deneyebilirsin,belkide o odaya gelen kabloda sıkıntı olabilir,hatta bence hemen denemelisin ,anlamak daha kolay olur,sonuçta para verip aldın,umarım sorun tvde değildir :ok

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
obur odaya takıcam televızyonu ordada sınyal sevıyesı dusuk gelıyorsa bu seferde harici uydu takıcam sorun gene aynıysa problem tv serisinden ama satıcı dıyorki abi bir surü satıyorum ılk defa sende böle bısey gordum dıyor adamdan allah razı olsun tv kutumu çöpe atmıstım adam sıfır televızyonu gondermıs aynı model kutusuna koy dedi eski tvnı yenı tvyi kullan ama aynı sorun olunca olay bu
Topraklama sağlam mı? Topraklama kaynaklı olabilir hem şebeke hemde merkezi uydu sisteminin, diğer odada da aynı sorun olursa önce merkezi uydu sistemi multiswitch topraklama kısmına bir topraklama bağlayıp deneyin

fatih11e Çevrimdışı

fatih11e 

Aktif Üye
14 Ara 2018
164
Topraklama sağlam mı? Topraklama kaynaklı olabilir hem şebeke hemde merkezi uydu sisteminin, diğer odada da aynı sorun olursa önce merkezi uydu sistemi multiswitch topraklama kısmına bir topraklama bağlayıp deneyin

diger odada böyle bir sorun yok binada komple toprak hattı yok hem catıda merkezı sıstem ordanda uyducu topraklama yapacagını sanmıyorum sorun bu olsada

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
diger odada böyle bir sorun yok binada komple toprak hattı yok hem catıda merkezı sıstem ordanda uyducu topraklama yapacagını sanmıyorum sorun bu olsada
Tüm tv yada uydu alıcısı tünerleri aynı değildir bazılarına etki eder bazılarına etmez. Bunun için uyducuya gerek yok zaten az kablo ile multiswitch toprak çıkışına bağlayıp diğer ucunu da varsa kabin kasasına bağlayın basit bir işlem

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tüm tv yada uydu alıcısı tünerleri aynı değildir bazılarına etki eder bazılarına etmez. Bunun için uyducuya gerek yok zaten az kablo ile multiswitch toprak çıkışına bağlayıp diğer ucunu da varsa kabin kasasına bağlayın basit bir işlem
Burada kabin kasası dediği,yukarıdaki santrale yakın -ki vardır mutlaka- bir madeni dolap,asansör toprak hattı v.s dir,ve yapılması gereken doğru ve basit işlemdir :ok
Yav,sen yine adını mı değiştirdin NetCaliber?

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
Burada kabin kasası dediği,yukarıdaki santrale yakın -ki vardır mutlaka- bir madeni dolap,asansör toprak hattı v.s dir,ve yapılması gereken doğru ve basit işlemdir :ok
Yav,sen yine adını mı değiştirdin NetCaliber?
Abi diğeri aklıma kötü kötü şeyler getiriyodu

fatih11e Çevrimdışı

fatih11e 

Aktif Üye
14 Ara 2018
164
TV nin modeli veya seriye bağlı bir sorun olmadığının %98 oranda kesin olduğunu yazabilirim.

servise gitti urun servis 43 inc modellerinde sinyalin zayıf gelmesi gibi bir problem var dedi ekran sınyal az oldugu ıcın ekran anıden gidip geliyor dedi ve merkezi sistemde sorun yasiyor dedi tek bagımsız canak kullanıcakmısım kendı uydusunu kullanmak istiyorsam birde utanmadan abi 1300 lira o tvyi alamazsın zaten o paraya bunlar ucuz urunlerı cıkarıyorlar sonucta bu oluyor panelı ıyı ama ankartları kotu dedı yani basımıza bir bela aldık sakına bulaşmayın awoxsa bıldıgınızden sasmayın en azından servisi çözüm üretir gelir sanki ben bedavaya urun almısım gıbı tv 43 in o fiyata böle olur dıyor

Geri
Üst Alt