buraq
Yeni Üye
- 4 Nis 2019
- 40
- 42
G
galantus dostum servis menüsünde (menü + 1147) Sound Settings başlığı altındaki Prescale 65 değerini 45 yaparak çözdüm ben. 1 de eskiden çocuk uyandıran ses şimdi tam ninnilik oldu ???
Dediğim gibi çok anlamıyorum ,ama ilk bakacağım yerlerdendirÇok bilgim yok ,yanlış yönlerdirmeyeyim ,ama tv benim olsa volum curve ve prescala değerleri ile oynardım
Eline sağlık ,diğer veriler ile de oynasaydın ,mesela tümünü 20 düşürüp denemek gibiG galantus dostum servis menüsünde (menü + 1147) Sound Settings başlığı altındaki Prescale 65 değerini 45 yaparak çözdüm ben. 1 de eskiden çocuk uyandıran ses şimdi tam ninnilik oldu ???
Aaa,kaydet seçeneği yokmu acaba
save, stock vb. gibi bir seçenek var mı baktım ama göremedim, malum riskli bir işlem olunca da sizin yönlendirmenizden başka bir yeri denemek istemedimAaa,kaydet seçeneği yokmu acaba
Evet hem de çok risklidir bu işlem ,biz vestel kullananlar yazılımla kolaylıkla geri dönüyoruz ama sizi bilmiyorum inan ,zor olsa gerek.En iyisi hiç riske girmemektir ,ama belki firmaya bu durumu mail olarak iletebilirsin ( ses çok yüksek 1 pozisyonuda bile gibi)save, stock vb. gibi bir seçenek var mı baktım ama göremedim, malum riskli bir işlem olunca da sizin yönlendirmenizden başka bir yeri denemek istemedim
Çok teşekkür ederim deneyeceğim.G galantus dostum servis menüsünde (menü + 1147) Sound Settings başlığı altındaki Prescale 65 değerini 45 yaparak çözdüm ben. 1 de eskiden çocuk uyandıran ses şimdi tam ninnilik oldu ???
Firmada çözüme ulaştırır ?Evet hem de çok risklidir bu işlem ,biz vestel kullananlar yazılımla kolaylıkla geri dönüyoruz ama sizi bilmiyorum inan ,zor olsa gerek.En iyisi hiç riske girmemektir ,ama belki firmaya bu durumu mail olarak iletebilirsin ( ses çok yüksek 1 pozisyonuda bile gibi)
Evet prescale ile oldu ama,televizyonu aç kapa yaptığımda tekrar aynı değere geldi.Aaa,kaydet seçeneği yokmu acaba
Güle güle kullanın ,aslında bendeki vestellerde de ses sistemi kötü (idi) ,şimdi mükemmelEvet prescale ile oldu ama,televizyonu aç kapa yaptığımda tekrar aynı değere geldi.
Çözümü 1+1 hoparlör ile çözdüm.Tv'nin hoparlörünü kullanmıyorum artık.İnanın üzerindeki hoparlör, piyasadaki en ucuz 1+1 den daha kötü.
Daha önce 55pf9090 kullanıyordum.Onda böyle birşey yaşamadım hiç.Güle güle kullanın ,aslında bendeki vestellerde de ses sistemi kötü (idi) ,şimdi mükemmel
Ooo,sanırım o da 100hz tvdi ,ben teşekkür ederimDaha önce 55pf9090 kullanıyordum.Onda böyle birşey yaşamadım hiç.
Teşekkürler herşey için.?