Awox Ses Yüksekliği

buraq Çevrimdışı

buraq 

Yeni Üye
4 Nis 2019
40
42
G galantus dostum servis menüsünde (menü + 1147) Sound Settings başlığı altındaki Prescale 65 değerini 45 yaparak çözdüm ben. 1 de eskiden çocuk uyandıran ses şimdi tam ninnilik oldu ???

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Çok bilgim yok ,yanlış yönlerdirmeyeyim ,ama tv benim olsa volum curve ve prescala değerleri ile oynardım :)
Dediğim gibi çok anlamıyorum ,ama ilk bakacağım yerlerdendir :ok
G galantus dostum servis menüsünde (menü + 1147) Sound Settings başlığı altındaki Prescale 65 değerini 45 yaparak çözdüm ben. 1 de eskiden çocuk uyandıran ses şimdi tam ninnilik oldu ???
Eline sağlık ,diğer veriler ile de oynasaydın ,mesela tümünü 20 düşürüp denemek gibi :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
save, stock vb. gibi bir seçenek var mı baktım ama göremedim, malum riskli bir işlem olunca da sizin yönlendirmenizden başka bir yeri denemek istemedim
Evet hem de çok risklidir bu işlem ,biz vestel kullananlar yazılımla kolaylıkla geri dönüyoruz ama sizi bilmiyorum inan ,zor olsa gerek.En iyisi hiç riske girmemektir ,ama belki firmaya bu durumu mail olarak iletebilirsin ( ses çok yüksek 1 pozisyonuda bile gibi)

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Evet hem de çok risklidir bu işlem ,biz vestel kullananlar yazılımla kolaylıkla geri dönüyoruz ama sizi bilmiyorum inan ,zor olsa gerek.En iyisi hiç riske girmemektir ,ama belki firmaya bu durumu mail olarak iletebilirsin ( ses çok yüksek 1 pozisyonuda bile gibi)
Firmada çözüme ulaştırır ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Evet prescale ile oldu ama,televizyonu aç kapa yaptığımda tekrar aynı değere geldi.
Çözümü 1+1 hoparlör ile çözdüm.Tv'nin hoparlörünü kullanmıyorum artık.İnanın üzerindeki hoparlör, piyasadaki en ucuz 1+1 den daha kötü.
Güle güle kullanın :ok ,aslında bendeki vestellerde de ses sistemi kötü (idi) ,şimdi mükemmel :)

Geri
Üst Alt