Awox Ses Yüksekliği

G Çevrimdışı

galantus 

Aktif Üye
20 Ara 2020
83
24
Ne rezaletki ne rezalet.. İnsan müşterisiyle dalga geçer mi yaw.. Ben böyle bir şey ne duydum ne gördüm. O zaman bu TV'yi 1800 TL'ye almıştım. Grundigin bir ürünü vardı 2100 TL idi. Onu almadığına çok pişman olm

Ne rezaletki ne rezalet.. İnsan müşterisiyle dalga geçer mi yaw.. Ben böyle bir şey ne duydum ne gördüm. O zaman bu TV'yi 1800 TL'ye almıştım. Grundigin bir ürünü vardı 2100 TL idi. Onu almadığına çok pişman olmuştum ?
Ben de meşhur bir sitedeki yorumlara bakarak aldım.Sesi gerçekten güzel diyorlardı:( Aldım bir kere artık.Allah'tan görüntü kalitesi çok iyi.Sesi de sanırım bir harici bağlantı ile çözeceğim.Ne alayım ona bakıyorum.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Ben de meşhur bir sitedeki yorumlara bakarak aldım.Sesi gerçekten güzel diyorlardı:( Aldım bir kere artık.Allah'tan görüntü kalitesi çok iyi.Sesi de sanırım bir harici bağlantı ile çözeceğim.Ne alayım ona bakıyorum.
İnşallah servise yada fabrikaya işiniz düşmez..
Ben aşağıdaki hoparlörü kullanıyorum ?

images-15c6bd5082ea9d0ad.jpg

Ama bunu ?tavsiye ederim..

images-2b09b6b2fe157cecc.jpg

W Çevrimdışı

WatchNight 

Yeni Üye
29 Ara 2020
5
24
Eğer açık kaynak kod kullanılmış ise ordan ufak bir ayarla çözebilirsiniz belki yada harici bir hoparlör kullanarakta tahminimce çözülebilir

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Tvnin kulaklık çıkışı kendi hoparlör çıkışından daha kaliteli ses veriyor. Donanım yada hoparlör farkı var mıdır bilmiyorum?

G Çevrimdışı

galantus 

Aktif Üye
20 Ara 2020
83
24

Tvnin kulaklık çıkışı kendi hoparlör çıkışından daha kaliteli ses veriyor. Donanım yada hoparlör farkı var mıdır bilmiyorum?

IMG_20201229_100406669e97898ed32ad3878.jpg
IMG_20201229_100123878455ed29174691d01.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Televizyonun bağlantıları bu şekilde.Ne bağlayabilirim hangi kablo ile ? Yukarıdaki Logitech her işimi halleder mi yoksa bir soundbar mı gerekir?

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
IMG_20201229_100406669e97898ed32ad3878.jpg
IMG_20201229_100123878455ed29174691d01.jpg

Televizyonun bağlantıları bu şekilde.Ne bağlayabilirim hangi kablo ile ? Yukarıdaki Logitech her işimi halleder mi yoksa bir soundbar mı gerekir?
Bu hoparlörlerin zaten 3.5 mm. Kablo ile çıkışları mevcut. Enerjisini ise usb aracılığı ile alıyor onu da TV'nin usb çıkışına takıyorsunuz.
Soundbar ise tercih meselesi.. Onuda takıp kullanabilirsiniz. Awox TV'lerde spdif optical çıkış olmadığı için ve onuda soundbar ile birlikte verilen 3.5 mm. Aux kablosu ile kullanacaksınız.
Ama ben sadece tv için soundbar önermem. Bende de var soundbar fakat hoparlör kullanıyorum. ?

DSC_0545.jpg

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,009
İnsan sesleriyle müzikler arasında da aşırı dengesizlik var.Müzikler birden artıyor,insan sesleri kısık ve boğuk.Görüntü güzel ama ses berbat Awox'ta?
AVL açıksa kapatın.
Parametre değişikliği çözebilir ama hangi parametre ne işe yarar bilmiyoruz.
TV'yi bozma ihtimaliniz olduğunu unutmayın.

G Çevrimdışı

galantus 

Aktif Üye
20 Ara 2020
83
24
Bu hoparlörlerin zaten 3.5 mm. Kablo ile çıkışları mevcut. Enerjisini ise usb aracılığı ile alıyor onu da TV'nin usb çıkışına takıyorsunuz.
Soundbar ise tercih meselesi.. Onuda takıp kullanabilirsiniz. Awox TV'lerde spdif optical çıkış olmadığı için ve onuda soundbar ile birlikte verilen 3.5 mm. Aux kablosu ile kullanacaksınız.
Ama ben sadece tv için soundbar önermem. Bende de var soundbar fakat hoparlör kullanıyorum. ?

DSC_0545.jpg

Üründeki hopalör ve onu besleyen amfi katı belli sonuçta.
Harici çözümler dışında bir şansınız kalmıyor maalesef.
2+1 veya bir Soundbar bakın.
Teşekkürler...

DSC_0545.jpg

DSC_0545.jpg
Soundbarın kumanda avantajı olacak.Sanırım fotonuzdaki Logitech manuel.Grundig 910 soundbar dülünüyordum ama soundbara gerek yok demişsiniz fiyat yüzünden mi?

Son düzenleme:
TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Teşekkürler...

Soundbarın kumanda avantajı olacak.Sanırım fotonuzdaki Logitech manuel.Grundig 910 soundbar dülünüyordum ama soundbara gerek yok demişsiniz fiyat yüzünden mi?
Hayır fiyat değil tv sesi için bence soundbar alınmaz. Eğer müzik film yüksek ses merakınız varsa alabilirsiniz. Sadece tv içinse bence kaliteli bir hoparlör yeterli...

G Çevrimdışı

galantus 

Aktif Üye
20 Ara 2020
83
24
Hayır fiyat değil tv sesi için bence soundbar alınmaz. Eğer müzik film yüksek ses merakınız varsa alabilirsiniz. Sadece tv içinse bence kaliteli bir hoparlör yeter

Evet sadece tv için alacağım.
Öyle ekstra bir beklentim yok.
Hoparlörünüz bana yeterli olacaktır.
Teşekkür ederim ilginize.
Bugün sipariş vereceğim.

Geri
Üst Alt