TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
Helal olsun sendeki sabrı takdir ediyorumAwox böyle bir şey işte.. Yan etkileri olarak anlatım bozukluğuna da sebep oluyor.. ?
Tedavi şekli halen bulunamadı ?
Helal olsun sendeki sabrı takdir ediyorumAwox böyle bir şey işte.. Yan etkileri olarak anlatım bozukluğuna da sebep oluyor.. ?
Tedavi şekli halen bulunamadı ?
İnan tam yerinde tespit.. Allah bir daha göstermesin.. Hakikaten sıkıntılı iş.. Mahkemesi falan lazım değil..Helal olsun sendeki sabrı takdir ediyorum
Merhaba kolay gelsin,awox 140 ekran tv var yazılım gerekli.Belirttiğiniz linkten indirmeye çalıştığımda google driveden aldığım hata “bu mevcut değil” cıkıyor karşıma.Cvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık
AWOX 32'' TV Yazılım Dosyası
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
AWOX 40'' TV Yazılım Dosyası
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
[/color]
Hey gidi awox rüzgar gibi geldi geçti yaralar bıraktı..Merhaba; İlgili markanın halka karşılıksız destek sunmayı reddetmesi neticesi ne yazık ki güncel yazılımları sunamıyoruz.
Markaları ile ilgili güzel sözler söylendiğinde gıkları çıkmayan ancak eleştirilince ''Bu Halkı siz böyle alıştırdınız ondan yazılım istiyorlar'' diyebilen toy mühendisleri bünyesinde çalıştıran bir firmaya forum olacak sunacağımız bir destek kalmamıştır.
Bizler bu forumda marka ve firma güzellemesi değil, halka bilgi ve fayda sunmayı arzu ediyoruz. Buna destek olmayan firmalar ile ilgili ne yazık ki elimizden bir şey gelmiyor.
Awox 3282 ELED TV için yazılımı buradan indiremiyorum, gizli içerik diyor. Lütfen yardımcı olun zira kumanda hiç çalışmıyor ve mavi ekranda tuşlar kilitli diyor. Tuş kilidinden önce de kumanda doğru düzgün çalışmıyordu. Şimdi hiç açamıyorum. Lütfen yardım edin.
Menüye kumanda ile erisemiyorum aynı sorun bendede var ne yapabilirim yardımcı olur musunuz teşekkür ederimMenüye kumanda ile erişebiliyormusunuz?
Çözebildiniz mi ben de fire stick kullanıyorum ama tv kumandayı tanımıyormerhablar amazon fire stick kullanıyorum kumandaya tv yi tanıtmakk için awox u4000str/fh ir koduna ihtiyacım var. Bilen var mıdır ?
Çok bilgim yok ama şöyle bir blog buldum :Çözebildiniz mi ben de fire stick kullanıyorum ama tv kumandayı tanımıyor
change tv yaptım HKC markasını seçince tanıdı ama ses yine çalışmıyor kafayı yiycemÇok bilgim yok ama şöyle bir blog buldum :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Awox, Nordmande, Onvo, Dijitsu gibi markaları ne alırım nede kapımı öne koyarım.U5600STR model Awox marka televizyonumuz 3. kere led bar arızası verdi. Şu cihazı aldığımda fiyatı 2299 TL idi ve sırf iki katı vermeyeyim diye Samsung marka televizyonu almamıştım ama led bar değişimi için ödediğim paralar arada ki farkı kapattığı gibi çektiğimiz rezillikte cabası.
Awox, Nordmande, Onvo, Dijitsu gibi markaları ne alırım nede kapımı öne koyarım.
Kim tavsiye ediyorsa önce o alıp kullansın.