akrep2018
Süper Üye
- 16 Eyl 2018
- 1,319
- 63
Sıfır panel sıfır anakart sıfır kumanda kasa yapısını inceledim sıfır gibi. Ve sıfır koli..
Hadi geçmiş olsun,büyük mücadele sonucu tv nize kavuştunuz,inşallah sorunsuz kullanırsınız.
Sıfır panel sıfır anakart sıfır kumanda kasa yapısını inceledim sıfır gibi. Ve sıfır koli..
İnşallah forumdaşım. Teşekkür ederimHadi geçmiş olsun,büyük mücadele sonucu tv nize kavuştunuz,inşallah sorunsuz kullanırsınız.
Çok şükür ,kafalarına taş düştü herhalde veya deprem korkusundanmıdır nedir , sen şimdi bunlara teşekkür ettin ya,artık tüm "eş-dost ve akrabalarına" anlatırlar "adama tv sattık,emdiği sütü burnundan getirdik birde teşekkür etti" derlerTelevizyonum uzun süren meşakkatli bir süreçten sonra bugün itibariyle geldi. Ölü piksel, vertical banding, ışık sızması vs. gibi en ufak bir sorun yok. Fakat yaşadığım süreç deveyi hendek atlatmak solda sıfır kalır. Umarım bir daha sorun yaşamam. Şimdilik sorunsuz gibi görünüyor.
Burdan hakkı beye hakikaten mütevazi kişiliği ve elinden ne geliyorsa yaptığı için ve aynı zamanda profesyonel davrandığı ve çalıştığı için de çok teşekkür ediyorum![]()
Baştan beri konuyu takip etmemişsin sevgili umut,ne olmuş-ne olmamış diye ,ondan anlıyamamışındırOlayı anlayamadım.![]()
![]()
Televizyonum uzun süren meşakkatli bir süreçten sonra bugün itibariyle geldi. Ölü piksel, vertical banding, ışık sızması vs. gibi en ufak bir sorun yok. Fakat yaşadığım süreç deveyi hendek atlatmak solda sıfır kalır. Umarım bir daha sorun yaşamam. Şimdilik sorunsuz gibi görünüyor.
Burdan hakkı beye hakikaten mütevazi kişiliği ve elinden ne geliyorsa yaptığı için ve aynı zamanda profesyonel davrandığı ve çalıştığı için de çok teşekkür ediyorum
![]()
![]()
Hayırlı olsun panel hangi marka gelmiş acabaBen bu tv'yi ne alırım ne aldırırım. Çektiğim sıkıntıyı ben kendim biliyorum. Awox dosyası benim için kapanmıştır. E onlarda artık bu kadar tantanaya elinden geleni yapsınlar artık snteraspy ?
Ayrıca bana bu forumda gösterdiğiniz ilgi ve destek için de size ayriyeten teşekkür ederim. Mesela desteğini baklediğim bazı üyelerden umduğumu bulamadım. Ve diğer tüm forumdaşlara da teşekkür ediyorum.![]()
Merhabalar herkeseBugün itibari ile yaşadığım ve haftalarca süren bu konunun devamı niteliğindeki olayı yazıyorum. Tv bundan bir ay önce yetkili servis tarafından alınmış olup panel değişeceğinin bilgisi servis tarafından sorup öğrenmiştim.Fakat elimizde panel yok panel bekliyoruz dediler.Bekle bekle bekledik.Bir önceki hafta tv servise paneli kırık halde geldiğini öğrendim.Tv tekrar geri fabrikaya gitmiş.Bugün arayıp sorduğumda ki bu arada yetkili servisin yaptığı bilgilendirme işini de kendim yapıyorum..Tvnin panel beklediği bilgisi müşteri hizmetleri tarafından bana verildi.Bende fabrikayı Ö. beyi aradım.Bana verdiği yanıt bu hafta içi olayın çözümleneceği toplantı yapılacağı ve panel beklediklerini yazdı....
Be kardeşim madem elinde panel yok.Sen tv üreticisisin bana niçin bire bir değişim yada muadili bir ürün göndermiyorsun ?
Yarın 20. iş günü elimde servis formu vs. mevcut.Çarşamba günü direk tüketici hakem heyetine başvuruyorum.Çünkü 20 iş gününü geçti ve ben mağdurum.Ben onların keyfini bekleyemem.Öncelikle müşteri memnuniyetini benimseyip sonra satış yapıp üretsinler.Ben böyle bir şey ne duydum ne gördüm....
Paramla rezil olmak buna denir heralde...Şuan maddi ve manevi kayıp yaşıyorum.....![]()
Teşekkür ederim. Yarın öğreneceğim ?Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun panel hangi marka gelmiş acaba
Dostum birde su kumanda ile çift rakamlara gidiyor mu ve sinyal seviyesi kaça kadar cıkıyorTeşekkür ederim. Yarın öğreneceğim ?
Sinyal seviyeleri düşük.. Numarayı denemedim. Harici uydu alıcısı kullanıyorum..Dostum birde su kumanda ile çift rakamlara gidiyor mu ve sinyal seviyesi kaça kadar cıkıyor
Bugün öğrendiğime göre LG yan sanayi dendi. Fakat t-con ve anakartta LG damgasının da olduğunu söyledi..Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun panel hangi marka gelmiş acaba
ST SW mi acabaBugün öğrendiğime göre LG yan sanayi dendi. Fakat t-con ve anakartta LG damgasının da olduğunu söyledi..
StST SW mi acaba