SAMILO
Aktif Üye
- 15 Şub 2018
- 181
Abi bence FHD'de kalsınlar ya.
aynen katılıyorum adam gibi FHD yapsınlar valla kral olurlar.
Abi bence FHD'de kalsınlar ya.
aynen katılıyorum adam gibi FHD yapsınlar valla kral olurlar.
MAYIS ayındaki Beyaz Eşya ataklarını, Klima sektörü takip edecekmiş ama bakalım Umutcum.
Bana göre katedilmesi gereken çok yolları var ancak kendileri de ultra mega iddialı girmiyorlar düşüncesindeyim. Adım adım mantığı bu bence.
Eğer ayarlayabilirsem özel izin ile üretim tesislerine girmeyi düşünüyorum ancak bunun için önce kendi zamanımı sonra da organizasyonu ayarlamam lazım. Bu vesile ile düşünce ve taleplerimizi de birinci elden aktarabilirim kendilerine
Pazardaki teknoloji üreten üreticiler ona müsaade ederler mi bilmiyorum. (Kristal paneli üreten markalardan bahsediyorum.)
En iyi modül ve en iyi paneli dışarıya satarlar mı bilmiyorum.
DEMO yapmasını öğrensiler öncelikle ve kıysınlar paraya Demo çektirsinler!
Adamlar montajcı ve her işe dalacaklarmış gibi geldi bana,bunu beğenmedim! gerçi hemen hepsi hatta tamamı bunu yapıyor!
Bir de yalnış anlamadıysam adamlar FHD panelmi üretiyor sadece? bilen birisi düzeltsin ltf
UHD panel neden sadece 65 de vardır? bu ne iş anlamadım
Bazı arkadaşlarım bilir benim rahmetli babam hava kuvvetleri mensubuydu ve branşı Elektronik ti. F4 uçakların ilk teknik ekiplerinden diyebilirim zira ondan önce rahmetli T38 lerle uçuyordu zaten.Abi sen daha iyi bilirsin uzak doğu büyüme modeli dünyaya hakim olmaya başladıktan sonra uzmanlaşma değil markalaşma ve marka altında her şeyi üretme modeli yaygınlaşmaya başladı. Seul de bir teknoloji mağazasına girdiğimde Hyundai nin çamaşır makinasından elektrik süpürgesine kadar her ürününü görmüştüm. Aynı şekilde sokaklarda Samsungun kamyonetleri motosikletleri dolaşıyordu. Avrupada böyle bir şey yoktur orada uzmanlaşma var. Roventanın buzdolabı olmaz veya Miel in televizyonu yoktur herkes işini yapar. Hangisi doğrudur tartışılır ama bu günkü Dünya şartlarında çok Roventa nın Miel in Braun un ve benzeri üreticilerin çok uzun yaşayacaklarını düşünmüyorum malesef. Yerlerine Xiomi ler Huawai ler Htc ler Vestel ler Avox lar alacak.