AWOX dan güzel haber

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
Tamam bak şimdi, bu seri numarasındaki 1022000551404KS32706190354 kısmı sizin televizyonun 27 Haziran 2019 da üretildiğini söylüyor. Bu durumda sizin bu televizyona güncel yazılım yüklemiş olmanız gerekli. Forumda yayınladığım, yaklaşık 970mb boyutlarında bir yazılım vardı onu yüklediniz mi acaba?
görmedim abi yazılımı bu arada televizyon k5500rst olan model. bir link verebilirmisin hangi konuda paylaştıgını abi.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
görmedim abi yazılımı bu arada televizyon k5500rst olan model. bir link verebilirmisin hangi konuda paylaştıgını abi.
Aaaa çok afedersin halen yükleme durumunda şu an sizin yazılımlar

K5500 için iki tip yazılım var sizin yükleme ne zaman biter diye kontrol ediyorum hemen :ok

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
Aaaa çok afedersin halen yükleme durumunda şu an sizin yazılımlar

K5500 için iki tip yazılım var sizin yükleme ne zaman biter diye kontrol ediyorum hemen :ok
trt4k ızlenıyordu birden gitti simsiyah ekran. ne sınyal yok diyor ne baska birsey koyu sımsıyah tv kapalı gibi gozukuyor. trt yıde gectım ınsallah sarı renk sorununu duzeltır yazılım :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
47 dakika var görünüyor, 18:15 de çıkacağım bu gün, yetişir bence, sizin yazılımı ekler sonra çıkarım :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
kralsın abi yukleme adımını da yazarsan sevınırım :) ılk yazılım yuklemem olacak :)
Sana yollayacağım dosyayı saf hali ile yani rar veya klasör olmadan bir belleğe yerleştir, bellek mutlaka veri hızı yüksek olsun ona dikkat et lütfen, saf hali ile yazılımı yüklediğin belleği tv ye tak, fişi çek, yeniden fişi takarak tv ye enerji ver. Veya şu videoyu izle :kiskis

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260

Yalnız yazılım yükleme risklerinden bahsetmeme gerek yoktur artık herhalde.

yine de sonra vicdan azabı çekmemek adına ben size, ÇEKİRDEK YAZILIM konu başlığındaki uyarıları okumanızı tavsiye ederim :ok

abi herhangi bir cokme durumunda kurtarma yazılımıı varmı? yazılım yukleme garanti dışı bırakır mı ? fethiyedeyim ben kkurtarma yazılımı vardır umarım

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
abi herhangi bir cokme durumunda kurtarma yazılımıı varmı? yazılım yukleme garanti dışı bırakır mı ? fethiyedeyim ben kkurtarma yazılımı vardır umarım
Fethiyedeysen kurtarma adamı var burada :kop

Birazdan sizin evin oralardan geçerim herhalde, benden artık paydos, herkes kendisine iyi baksın :ok

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
eyv abi ıcımı rahatlattın atıyorum usb ye yazılımı :) abı menu 1147 den sw versionuna baktıgım zaman zaten bu yazılım mevcut benım tv de

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
Adem Helvacı Adem Helvacı

abi verdiğin yazılım benim tvdeki yazılımla aynı cıktı. dolayısıyla sarı renk sorunu devam edecek gözüküyor K5500RST modelınde.
ayrıca trt 4k hala aynı şekilde görüntü ve ses vermiyor simsiyah bir ekran gösteriyor.

Geri
Üst Alt