TKartaL
Süper Üye
- 5 Şub 2018
- 2,481
- 45
Bu tvyi aldığım günden beri enteresan sorunları bitmiyor.Tamam uygun fiyat ne kadar ekmek o kadar köfte fakat sonuçta bedava almadık.ilk başlarda kayan alt yazı dur kalk dur kalk ilerlemesinden başlayan sorun (tepkime) bunun yanı sıra ekranda üç adet belirgin biri solda ikisi sağda dikey ve yatay deniz dalgaları gibi olan dalgalanmalar mevcut.Ki bunu zaten youtube daki vertical banding test videolarında bariz belli oluyor.Maçları düz renk sahneleri yazmıyorum.Yetkili servis desen bulunduğum şehirde yetkili servis yok.Kapandı.Aktif olan farklı bir şehirdeki servise götürdüm.Tv fabrikaya gitti boş geri geldi.İnsan bir servis fişi koyar.Bundan bundan diye....
@Ado ustam yanılmıyorsam artık awox yetkili servis ve profesyonel olduğunuz için size sormak istiyorum.Bu tvnin çözüme kavuşması için ne yapmalıyım? Size göndersem bir çözüme kavuşabilir miyim ?
@Ado ustam yanılmıyorsam artık awox yetkili servis ve profesyonel olduğunuz için size sormak istiyorum.Bu tvnin çözüme kavuşması için ne yapmalıyım? Size göndersem bir çözüme kavuşabilir miyim ?
Son düzenleme: