Awox 55 led tv dikey gölgelenme

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Bu tvyi aldığım günden beri enteresan sorunları bitmiyor.Tamam uygun fiyat ne kadar ekmek o kadar köfte fakat sonuçta bedava almadık.ilk başlarda kayan alt yazı dur kalk dur kalk ilerlemesinden başlayan sorun (tepkime) bunun yanı sıra ekranda üç adet belirgin biri solda ikisi sağda dikey ve yatay deniz dalgaları gibi olan dalgalanmalar mevcut.Ki bunu zaten youtube daki vertical banding test videolarında bariz belli oluyor.Maçları düz renk sahneleri yazmıyorum.Yetkili servis desen bulunduğum şehirde yetkili servis yok.Kapandı.Aktif olan farklı bir şehirdeki servise götürdüm.Tv fabrikaya gitti boş geri geldi.İnsan bir servis fişi koyar.Bundan bundan diye....
@Ado ustam yanılmıyorsam artık awox yetkili servis ve profesyonel olduğunuz için size sormak istiyorum.Bu tvnin çözüme kavuşması için ne yapmalıyım? Size göndersem bir çözüme kavuşabilir miyim ?

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

_SpotLife_

Yeni Üye
4 Haz 2019
42
31
Evet bayağıdır çekiyorum bu sıkıntıyı..
Bende u5600str almistim ips panel vardi android 4k tv goruntusu 55 inc olmasi android olmasi cok guzeldi ama menu tusuna basinca baya gec geliyordu kanal listesini acicaz mesela tikliyosun baya gec geliyordu kanallar arasindaki gecis idare ederdi gecersiz servis hatasi veriyordu

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Bende u5600str almistim ips panel vardi android 4k tv goruntusu 55 inc olmasi android olmasi cok guzeldi ama menu tusuna basinca baya gec geliyordu kanal listesini acicaz mesela tikliyosun baya gec geliyordu kanallar arasindaki gecis idare ederdi gecersiz servis hatasi veriyordu
Bazı TV menüleri yavaş olabiliyor. Philips TV'lerde bir dönem öyleydi. Bunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Adem Helvacı Ado ustanın tedarik ettiği yazılımını yüklediniz mi?
Ayrıca sizin tvde haber kanalı altyazıları takıla takıla mı ilerliyordu ve dikey ışık hüzmesi mevcut muydu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

DSC_0109.jpg

DSC_0112eb16ffbcbadedda4.jpg

DSC_0111f9f4fb1559f967dc.jpg

DSC_01147e61383e663a6c9d.jpg

Son düzenleme:
blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
510

Aynı işlemleri kendi android tvnize göre uygulayabilirsiniz. Benim verdiğim dosyaları değil de kendi android sisteminizde bulunan uygulamaları silebilirsiniz.Sisteme ram yetmemesinden kaynaklanıyor. Tv uzun süre açık kalınca şişiyor

geliştirici seçeneklerinden hata ayıklama modunu açarak adb komutuyla gereksiz uygulamaları silebilirsiniz.

S Çevrimdışı

_SpotLife_

Yeni Üye
4 Haz 2019
42
31
Aynı işlemleri kendi android tvnize göre uygulayabilirsiniz. Benim verdiğim dosyaları değil de kendi android sisteminizde bulunan uygulamaları silebilirsiniz.Sisteme ram yetmemesinden kaynaklanıyor. Tv uzun süre açık kalınca şişiyor

geliştirici seçeneklerinden hata ayıklama modunu açarak adb komutuyla gereksiz uygulamaları silebilirsiniz.

Tv ilk aldigim gun oyleydi yeni yazilimda yuklenmisti

Bazı TV menüleri yavaş olabiliyor. Philips TV'lerde bir dönem öyleydi. Bunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Adem Helvacı Ado ustanın tedarik ettiği yazılımını yüklediniz mi?
Ayrıca sizin tvde haber kanalı altyazıları takıla takıla mı ilerliyordu ve dikey ışık hüzmesi mevcut muydu?

DSC_0109.jpg

Yeni yazilim yuklemistim ilk aldigim gun oyleydi tv daha baslangicta stabil calismiyordu

T Çevrimdışı

tülin toker

Yeni Üye
15 Kas 2019
65
32

DSC_0109.jpg

Bunu hangi testle yapıyoruz ben yeni aldım eşim bana baya kızıyor netten TV alınır mi diye

T Çevrimdışı

tülin toker

Yeni Üye
15 Kas 2019
65
32

Öncelikle hayırlı olsun... Alınabilir fakat şans işi diyorlar ya biraz ondan lazım :okI

Bu bir APK programimi yoksa netten mı deniyoruz sanki aldığım TV de de var bu bulanık beyaz

Geri
Üst Alt