Yok yok, onu demek istemedim, Yanlış haırlamıyorsam MH sadece montaj taleplerinde kayıt açıyordu.
Mesela siz şimdi VESTEL veya ARÇELİK i arayıp ''şu derdim var servis gelsin'' deseniz, ne siz bir daha birisini ararsınız ne de sizin aradığınız kişi bir başkasını aramaz. Sizin aradığınız MH yetkilisi sisteme arıza kaydı açar ve sizin adres bilgilerinizin olduğu blgedeki servisin ekranına düşer bu kayıt, Servis çağrıyı görür, sizi arar, randevulaşırsınız ve hizmet süreci başlar.
AWOX da ise arıza kaydınız var ise ''Servisi arayın yardımcı olsun, olmazlarsa bizi arayın'' demelerinis açma buluyorum ben. Müşterin seni zaten aramış, sen neden bir daha başka yerleri aramak zorunda bırakıyorsun ki?
kaldı ki AWOX resmi sayfasına girip bulunduğunuz bölgenin servis numarasını aramak istediğinizde zaten servislerin muarası yok ki? Yine 44 0 121 var.
Yani sistemi oturtamamışlar, gereksiz aramalarla canınızı sıkmayın demek istemiştim ben
Hatta size ekran görüntüsü vermek için sisteme girdim sayfa tamamen uçmuş artık. awox.com.tr çalışmıyor bende