AWOX 55 inç 140 ekran led tv inceleme

Diridiri06 Çevrimdışı

Diridiri06 

Süper Üye
7 Eki 2019
519
34
TP listesi üzerinden 12380 v 27500 TP ye gelip tek kanal için mevcut arama tüm kanal için nit yada şebeke arama yapın..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve kanal kayboldu diye sormayın sakın ???
Peki yazılım yükleme me gerek varmı mevcut yazılım sitabil olan mı benim acaba

TP listesi üzerinden 12380 v 27500 TP ye gelip tek kanal için mevcut arama tüm kanal için nit yada şebeke arama yapın..

Ve kanal kayboldu diye sormayın sakın ???
Birde bende de sinyal zayıf o nedendir

Son düzenleme:
TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Peki yazılım yükleme me gerek varmı mevcut yazılım sitabil olan mı benim acaba

Birde bende de sinyal zayıf o nedendir
Yazılım stabil... Yani sayenizde birşey daha öğrendim. Fabrikayı aradığımda ST yazılımın 2017. 08.06 son demişti bana.. Sizdeki 2017. 12.12 ey Allahım... Yani stabil sorun yok.
Sinyal olayı eğer bilgi barına göre yazıyorsanız sinyal düşük gibi gösteriyor ama değil... Fakat kanallarda mozaiklenme gibi bir durum varsa çanak yada lnb ayarlarınızı kontrol edin...

Diridiri06 Çevrimdışı

Diridiri06 

Süper Üye
7 Eki 2019
519
34
Yazılım stabil... Yani sayenizde birşey daha öğrendim. Fabrikayı aradığımda ST yazılımın 2017. 08.06 son demişti bana.. Sizdeki 2017. 12.12 ey Allahım... Yani stabil sorun yok.
Sinyal olayı eğer bilgi barına göre yazıyorsanız sinyal düşük gibi gösteriyor ama değil... Fakat kanallarda mozaiklenme gibi bir durum varsa çanak yada lnb ayarlarınızı kontrol edin...
Shov hd yükledim trtler gitti

omrdml Çevrimdışı

omrdml 

Aktif Üye
19 Eyl 2019
354
Sunny, Axen, Avox. Üçünde de aynı 3 sıkıntı mevcut. Birincisi uydu problemi (Kanal yüklerken başka bir kanalı silme, kendi kendine kanal silme, kanal taşıma problemleri) İkincisi ses problemi (teneke gibi ses, bazı modellerde dip gürültüsü vınlama şeklinde) Üçüncüsü yazılımsal sıkıntılar (yabancı uydularda (astrada yaşadık) kanal sesi gelmemesi. Ses ayarlarından her seferinde format seçiyorsunuz)

Bu tip cihazların yanında bir tane de harici receiver alınıp o takılmalı bence. Ki ben mutfağına bile LG'nin 32MB25 monitör tvsini almıştım. Harici cihazla 3 yıldır mutlu mesut kullanıyoruz maşallah.

Diridiri06 Çevrimdışı

Diridiri06 

Süper Üye
7 Eki 2019
519
34
Haydaaaa ,ne diyeyim şimdi , şaşırdım ne diyeceğimi :)
Dostum kanallar duruyor muş ama mesela bire bi kanal getireceğim Birde ki kanal başka bi sıralamaya geciyor 300 lere felan cözümü yokmu

Haydaaaa ,ne diyeyim şimdi , şaşırdım ne diyeceğimi :)
Birde bilgisayar ile kanalları düzeltip güzelce yükleme yapabilirmiyiz

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Dostum kanallar duruyor muş ama mesela bire bi kanal getireceğim Birde ki kanal başka bi sıralamaya geciyor 300 lere felan cözümü yokmu

Birde bilgisayar ile kanalları düzeltip güzelce yükleme yapabilirmiyiz
Bilgim yok maalesef,bu konuda awox uzmanı sevgili TKartaL tkartal'dır , bence bu sorunu meşhur awox üreticisine sormalısın,en iyi cevabı onlardan alırsın ,yani "neden kanal sıralaması normal yapılamıyor" diye :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sunny, Axen, Avox. Üçünde de aynı 3 sıkıntı mevcut. Birincisi uydu problemi (Kanal yüklerken başka bir kanalı silme, kendi kendine kanal silme, kanal taşıma problemleri) İkincisi ses problemi (teneke gibi ses, bazı modellerde dip gürültüsü vınlama şeklinde) Üçüncüsü yazılımsal sıkıntılar (yabancı uydularda (astrada yaşadık) kanal sesi gelmemesi. Ses ayarlarından her seferinde format seçiyorsunuz)

Bu tip cihazların yanında bir tane de harici receiver alınıp o takılmalı bence. Ki ben mutfağına bile LG'nin 32MB25 monitör tvsini almıştım. Harici cihazla 3 yıldır mutlu mesut kullanıyoruz maşallah.
Bana bedava verseler yinede almam bunları,erkenden ölümüme sebep olurlar :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Dostum kanal sıralama sorununu cözdüm başka yapmam gereken birşey varmı renktonları ile felan oynama gibi görüntü daha güzel yapabilirmiyim
Kanal sıralamayı nasıl çözdün ,anlat ki kullananlara yardımı olsun :ok
Renk tonları kullanıcıya kalmış,kimi hiç ellemez,kimi gözüne göre ayarlar,yani diğer ayarlar "kullancıya" göredir :)

Geri
Üst Alt