By_Nisay
Yeni Üye
- 24 Nis 2019
- 42
- 36
Hocam ST SW ayrımı nasıl kontrol ediliyor?Üzülerek yazıyorum maalesef ?
Hocam ST SW ayrımı nasıl kontrol ediliyor?Üzülerek yazıyorum maalesef ?
Resimde panel bilgisi bölümüne bakın yazıyor. Birde kasa ayak farklı vs.. Benim bu konumun ilk mesaja bakın o da sw versiyonHocam ST SW ayrımı nasıl kontrol ediliyor?
Kanal arama nasıl yapacagımResimde panel bilgisi bölümüne bakın yazıyor. Birde kasa ayak farklı vs.. Benim bu konumun ilk mesaja bakın o da sw versiyon
TP listesi üzerinden 12380 v 27500 TP ye gelip tek kanal için mevcut arama tüm kanal için nit yada şebeke arama yapın..Kanal arama nasıl yapacagım
Peki yazılım yükleme me gerek varmı mevcut yazılım sitabil olan mı benim acabaTP listesi üzerinden 12380 v 27500 TP ye gelip tek kanal için mevcut arama tüm kanal için nit yada şebeke arama yapın..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ve kanal kayboldu diye sormayın sakın ???
Birde bende de sinyal zayıf o nedendirTP listesi üzerinden 12380 v 27500 TP ye gelip tek kanal için mevcut arama tüm kanal için nit yada şebeke arama yapın..
Yazılım stabil... Yani sayenizde birşey daha öğrendim. Fabrikayı aradığımda ST yazılımın 2017. 08.06 son demişti bana.. Sizdeki 2017. 12.12 ey Allahım... Yani stabil sorun yok.Peki yazılım yükleme me gerek varmı mevcut yazılım sitabil olan mı benim acaba
Birde bende de sinyal zayıf o nedendir
Shov hd yükledim trtler gittiYazılım stabil... Yani sayenizde birşey daha öğrendim. Fabrikayı aradığımda ST yazılımın 2017. 08.06 son demişti bana.. Sizdeki 2017. 12.12 ey Allahım... Yani stabil sorun yok.
Sinyal olayı eğer bilgi barına göre yazıyorsanız sinyal düşük gibi gösteriyor ama değil... Fakat kanallarda mozaiklenme gibi bir durum varsa çanak yada lnb ayarlarınızı kontrol edin...
Haydaaaa ,ne diyeyim şimdi , şaşırdım ne diyeceğimiShov hd yükledim trtler gitti
Dostum kanallar duruyor muş ama mesela bire bi kanal getireceğim Birde ki kanal başka bi sıralamaya geciyor 300 lere felan cözümü yokmuHaydaaaa ,ne diyeyim şimdi , şaşırdım ne diyeceğimi
Birde bilgisayar ile kanalları düzeltip güzelce yükleme yapabilirmiyizHaydaaaa ,ne diyeyim şimdi , şaşırdım ne diyeceğimi
Bilgim yok maalesef,bu konuda awox uzmanı sevgili tkartal'dır , bence bu sorunu meşhur awox üreticisine sormalısın,en iyi cevabı onlardan alırsın ,yani "neden kanal sıralaması normal yapılamıyor" diyeDostum kanallar duruyor muş ama mesela bire bi kanal getireceğim Birde ki kanal başka bi sıralamaya geciyor 300 lere felan cözümü yokmu
Birde bilgisayar ile kanalları düzeltip güzelce yükleme yapabilirmiyiz
Bana bedava verseler yinede almam bunları,erkenden ölümüme sebep olurlarSunny, Axen, Avox. Üçünde de aynı 3 sıkıntı mevcut. Birincisi uydu problemi (Kanal yüklerken başka bir kanalı silme, kendi kendine kanal silme, kanal taşıma problemleri) İkincisi ses problemi (teneke gibi ses, bazı modellerde dip gürültüsü vınlama şeklinde) Üçüncüsü yazılımsal sıkıntılar (yabancı uydularda (astrada yaşadık) kanal sesi gelmemesi. Ses ayarlarından her seferinde format seçiyorsunuz)
Bu tip cihazların yanında bir tane de harici receiver alınıp o takılmalı bence. Ki ben mutfağına bile LG'nin 32MB25 monitör tvsini almıştım. Harici cihazla 3 yıldır mutlu mesut kullanıyoruz maşallah.
Dostum kanal sıralama sorununu cözdüm başka yapmam gereken birşey varmı renktonları ile felan oynama gibi görüntü daha güzel yapabilirmiyimBana bedava verseler yinede almam bunları,erkenden ölümüme sebep olurlar
Kanal sıralamayı nasıl çözdün ,anlat ki kullananlara yardımı olsunDostum kanal sıralama sorununu cözdüm başka yapmam gereken birşey varmı renktonları ile felan oynama gibi görüntü daha güzel yapabilirmiyim