Karı koca çalışıyoruz. ekonomik vaziyetten dolayı durumumuz geçmişe göre kötü olsa da çok şükür mahvolmuş değiliz, sofraya eve falan yansıyan bir durum yok. Birilerine göre belki tuzumuz kuru yani. Biz ortamın ve geleceğin vahametini görüp birilerini kendimizce uyarırken hep tepki gördük. ne kadar trajikomik bir durumdur ki, ekonomik krizden en çok etkilenen asgari ücretli, tek maaşlı vb kesimden insanlar gerçeği inkarda ve aferdesiniz, yalakalıkta en önde gidenlerdi. Kriz tabii ki fakirleştirdi bizi, ama evini arabasını eşyasını falan alıp ödemiş biri olarak yediğimden, giydiğimden geri kalmıyorum. Kendimize yaşam tarımıza göre çocuğumun istediğini almaktan da çekinmiyorum. Biraz tasarrufla geçinip gidiyoruz. Buna rağmen ben olayları dert ederken asıl onun kıçına girdiği/gireceği halde memnun olan ve koşulsuz savunanlar işte o en düşük gelirli olanlar.
Neyse, ben artık "garibana" acımayı bıraktım. Herkes kendi kaderini ve verdiği oyun sonucunu yaşasın. (Gerçeklerin farkında olan ve yalamayanları tenzih ederim, Allah yardımcıları olsun.)