Akigo35
Süper Üye
- 20 Tem 2020
- 1,124
- 44
Geçen bir kanalda Avrupada 1600 euro alıyor 600 kiraya gidiyor vs orasida berbat durumda diyen bir yorumcu vardı. Az önce birkaç parça alışveriş için markete gittim. Aşağıdaki ürünler 14 euro tuttu. Bu burada 14 TL gibidir.
1 litre rafine olmayan ilk sıkım zeytin yağı
1 litre organik yoğurt
1 kutu mayonez
1 kilo mor soğan (85 cent)
1 paket 12 li ekmek
1adet 10 lu büyük boy ekmek
1 de özel karışım tahıllı ekmek
Bu ürünleri aldım 6 ay önce tr de bunların çok azına 100 TL den aşağı çıkamıyordum.
O televizyondaki arkadaş 1600 euro ya yapılan kira yardımı, tatil parası, çocuk parası, ücretsiz eğitim vs bunları katmiyor. Bizim aldığımızi TL ye çevirip orada pahalı diyen ahmak zihniyete şunu söylemek isterim. Benim diyelim 1600 euro gelirim var diğer yardımları saymıyorum. Benim 1600 euromdan 14 birim düştü muhtemelen TR de 150 birim düşecekti. Bu ülkeye yazıktır arkadaşlar. Takım tutar gibi parti tutarak yanlışları görmezden gelmeyi bırakın.
1 litre rafine olmayan ilk sıkım zeytin yağı
1 litre organik yoğurt
1 kutu mayonez
1 kilo mor soğan (85 cent)
1 paket 12 li ekmek
1adet 10 lu büyük boy ekmek
1 de özel karışım tahıllı ekmek
Bu ürünleri aldım 6 ay önce tr de bunların çok azına 100 TL den aşağı çıkamıyordum.
O televizyondaki arkadaş 1600 euro ya yapılan kira yardımı, tatil parası, çocuk parası, ücretsiz eğitim vs bunları katmiyor. Bizim aldığımızi TL ye çevirip orada pahalı diyen ahmak zihniyete şunu söylemek isterim. Benim diyelim 1600 euro gelirim var diğer yardımları saymıyorum. Benim 1600 euromdan 14 birim düştü muhtemelen TR de 150 birim düşecekti. Bu ülkeye yazıktır arkadaşlar. Takım tutar gibi parti tutarak yanlışları görmezden gelmeyi bırakın.