Buyur abi büyüğüm sunHopp orda kal kapışırız her türlü tost işinde ?
Yumurtalı, kavurma kaşarlı, kaşarlı, sucuklu kaşarlı, salçalı, salçasz , ketçap lı,
Buyur abi büyüğüm sunHopp orda kal kapışırız her türlü tost işinde ?
Ben full karışık yapıyorum 1.5 kg falan oluyor tost, şaka bir yana bir ara videolu challenge yapalım eğlence olsun ?Buyur abi büyüğüm sun ☺
Yumurtalı, kavurma kaşarlı, kaşarlı, sucuklu kaşarlı, salçalı, salçasz , ketçap lı,
Sırlarımı vermemem ?Ben full karışık yapıyorum 1.5 kg falan oluyor tost, şaka bir yana bir ara videolu challenge yapalım eğlence olsun ?
aman köfteler yanmasınevet acemilik eserim?????
buda kalfalık eserim?
buda sucuk
İlk izlenimlerim şu şekilde;
Ben benim eski külüstür makine gibi koydum termostatı 300 e dayayıp balkona çıktım kimler var yok diye sokakta? eşimde tostların içini hazırlıyordu.
Sonra ekmeği alıp makineye koyup basmamla birlikte mutfağı duman kapladı?Ben ekmeği alıncaya kadar yandı.?
Sonra termostatı 200 e aldım.Açıkcası ısı algılaması güzel çabuk tepki veriyor benim eski makine gibi geç algılamıyor.
Ama 200 yukarısı ciddi yangın sebebi bu kadar güçlü ısı vereceğini tahmin etmiyordum.
lezzete gelince eve büfeci lerin tostları nasıl oluyorsa bunda da öyle oluyor tabi iç malzeme vs. o biraz sizin ustalığınıza ve damak zevkinize kalmış.
Benim için önemli olan dişli tabakaları sayesinde ekmek önceki makinemdeki gibi dümdüz ve kuru olmuyor.Son derece gevrek ve sıcak oluyor.Önceki makinede daha yemeye başlamadan soğuyordu tost.
Sucuk yaparken ben üstü de bastım ama gerek yok sanırsam hatta ızgara gibi tek taraflı pişirilse daha güzel olur.
Biz tost konusunda acemiyiz şimdiye kadar düzgün makinemiz olmayışı ve eşiminde sevmediği için ancak sıradan tost yapabilecek seviyedeyiz.??
Şimdi bolca miktarda tost videosu izleyeceğim.Önemli olan makine ekmeği kurutup sertleştirmiyor, iç malzeme pişecek kadar ısıtıyor en önemlisi yerken bile ekmek sıcak oluyor.
onu henüz denemedim?aman köfteler yanmasın
Domestos usta memleket Denizli mi, Zafer gazozu candır ya ben de DenizliliyimKendi çapımda yaptığım tost tarifi...
Yarım ekmek için, iki adet haşlanmış ve dilimlenmiş yumurta, bir tatlı kaşığı salça, yeteri kadar halka doğranmış soğan, yeteri kadar maydanoz, pul biber, kornişon turşu, tuz... Üzerine sürmek için tereyağı. Yanında da Denizli'nin Zafer Gazozu.
Kolay gelsin, afiyet olsun...
De gidi deeeDomestos usta memleket Denizli mi, Zafer gazozu candır ya ben de Denizliliyim
Memnun oldum Çal Süller yolunun genişlemesini biz yapmıştık yıllar önce, Mısırlı kasaptan çok et alıp, Kumral da mangal yapmışlığımız varDe gidi deee
Üstelik de Çal'lıyım
teraspydökümixin totosu iyi kalkmış