teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Daha 1 ay oldu koray ,acele etmeBizim profillerden ne haber emmi gerçi 1 yıl olmadı
Daha 1 ay oldu koray ,acele etmeBizim profillerden ne haber emmi gerçi 1 yıl olmadı
Cihazı satın aldım. Gelince kendim deneyeceğim. Sanırım bu anakartta chipset tak çıkar havya kullanmadan sökülebiliyor bu şekilde daha kolay olabilir. Deneyince sonucu yazarımSMD değil mi flash, ozaman kolay olur sanırım,eğer karttaki flash okunuyorsa bulmak kolay olur liste içinde ,hatta belki anakart üzerinde rx-tx de vardır (bilerek yazmadım ama bakmışındır muhtemelen )
Merakla bekliyorum sevgili blakiCihazı satın aldım. Gelince kendim deneyeceğim. Sanırım bu anakartta chipset tak çıkar havya kullanmadan sökülebiliyor bu şekilde daha kolay olabilir. Deneyince sonucu yazarım
Mesaj gözümden kaçmış . Anakart üzerindeki rx-tx çıkışlarını göremedim . 2 adet pinsiz çıkış var işaretlediğim yerde ama ne olduğunu anlayamadım herhangi birşey yazmıyor. rx-tx çıkışlarını görsem raspberry ile bağlantı yapıp flashlama yapacağım çok kolay olacak. Hala kargo bekliyorumSMD değil mi flash, ozaman kolay olur sanırım,eğer karttaki flash okunuyorsa bulmak kolay olur liste içinde ,hatta belki anakart üzerinde rx-tx de vardır (bilerek yazmadım ama bakmışındır muhtemelen )
Onlar değil zaten, en fazla 4 pin olmalı ,şase +rx+tx+3.3v (değişik olabilir voltaj,ama genelde 3.3 tür),bu arada flashı gördüm,hemen SATA 6Gb/s yazısının üstündeMesaj gözümden kaçmış . Anakart üzerindeki rx-tx çıkışlarını göremedim . 2 adet pinsiz çıkış var işaretlediğim yerde ama ne olduğunu anlayamadım herhangi birşey yazmıyor. rx-tx çıkışlarını görsem raspberry ile bağlantı yapıp flashlama yapacağım çok kolay olacak. Hala kargo bekliyorum
Mesaj gözümden kaçmış . Anakart üzerindeki rx-tx çıkışlarını göremedim . 2 adet pinsiz çıkış var işaretlediğim yerde ama ne olduğunu anlayamadım herhangi birşey yazmıyor. rx-tx çıkışlarını görsem raspberry ile bağlantı yapıp flashlama yapacağım çok kolay olacak. Hala kargo bekliyorum
Onlar front USB 3.0 muhtemelen. Büyük türde olan USB konnektörlerine benziyor pin yapısı.
Anakart üzerinden programlama yapılıyor mu bilmiyorum.
Benim bildiğim EEPROM sökülür ayrı yerde programlanır.