ramchomania
Süper Üye
- 8 Mar 2020
- 2,101
- 41
Tut kolundan çek bi kenara al karşına çocuklarımın anası ol ömrümü sana vermek istiyorum falan zırvala işte varsa onda da bişeyler olur zaten yoksa sen yoluna o yoluna
Abi ne yaptın oldu olası düğün tarihide alsaydık bu hiç olmazTut kolundan çek bi kenara al karşına çocuklarımın anası ol ömrümü sana vermek istiyorum falan zırvala işte varsa onda da bişeyler olur zaten yoksa sen yoluna o yoluna
Abi ne yaptın oldu olası düğün tarihide alsaydık bu hiç olmaz
Ben girdim o işe de kazanılan paraya göre harcanan zaman çok fazla. Bi tane topladım parça parça ucuza alıp hazır şimdi satıcam kasayı. Hatta bir arkadaşı soktum bu işe o da denedi de birkaç yüz lira ancak kar etti aldığı parçalar bozuk çıktığından. Öyle elektronikçi dükkanı filan açmak malzeme depolayıp satmak esnaflık olarak güzel ama potansiyeli düşük diye düşünüyorum çoğu insan artık bozulan şeyin yerine yenisini alıyor ve alacağı ürünleri de internetten sipariş veriyor. Bence böyle bir işe merakınız varsa elektronik hakkında öğrenebileceğiniz her şeyi öğrenin en azından bir mühendisin ilk sene göreceği temel prensipleri kavradıktan sonra kart seviyesinde tamir yapmayı öğrenin basit işleri bu sırada devam ettirebilirsiniz ancak kart seviyesinde tamir önü ciddi açık ve kar marjı yüksek iş. Hemde bir sürü anakart ve cihazın çöpe gitmesini önlemiş oluyorsunuz çevreye de katkınız oluyor.Ne ararsan var diyorsun.
Sermaye varsa şansını deneyebilirsin.
Ben al-sat yapmayı düşünüyordum ama nedense istemiyorum da.
Hakkaten evlenenler yırttı düğün masrafındanHazır pandemi ortamı işte düğün masrafı falan hiçbişey yok direk götür bas nikahı
Hay yaşa kardeşim çok güzel özetlemişsin.SağolasınBen girdim o işe de kazanılan paraya göre harcanan zaman çok fazla. Bi tane topladım parça parça ucuza alıp hazır şimdi satıcam kasayı. Hatta bir arkadaşı soktum bu işe o da denedi de birkaç yüz lira ancak kar etti aldığı parçalar bozuk çıktığından. Öyle elektronikçi dükkanı filan açmak malzeme depolayıp satmak esnaflık olarak güzel ama potansiyeli düşük diye düşünüyorum çoğu insan artık bozulan şeyin yerine yenisini alıyor ve alacağı ürünleri de internetten sipariş veriyor. Bence böyle bir işe merakınız varsa elektronik hakkında öğrenebileceğiniz her şeyi öğrenin en azından bir mühendisin ilk sene göreceği temel prensipleri kavradıktan sonra kart seviyesinde tamir yapmayı öğrenin basit işleri bu sırada devam ettirebilirsiniz ancak kart seviyesinde tamir önü ciddi açık ve kar marjı yüksek iş. Hemde bir sürü anakart ve cihazın çöpe gitmesini önlemiş oluyorsunuz çevreye de katkınız oluyor.
Döviz nedeniye cihazlarını tamire getiren insan sayısının arttığını söyleyen de var, bilemiyorum.Ben girdim o işe de kazanılan paraya göre harcanan zaman çok fazla. Bi tane topladım parça parça ucuza alıp hazır şimdi satıcam kasayı. Hatta bir arkadaşı soktum bu işe o da denedi de birkaç yüz lira ancak kar etti aldığı parçalar bozuk çıktığından. Öyle elektronikçi dükkanı filan açmak malzeme depolayıp satmak esnaflık olarak güzel ama potansiyeli düşük diye düşünüyorum çoğu insan artık bozulan şeyin yerine yenisini alıyor ve alacağı ürünleri de internetten sipariş veriyor. Bence böyle bir işe merakınız varsa elektronik hakkında öğrenebileceğiniz her şeyi öğrenin en azından bir mühendisin ilk sene göreceği temel prensipleri kavradıktan sonra kart seviyesinde tamir yapmayı öğrenin basit işleri bu sırada devam ettirebilirsiniz ancak kart seviyesinde tamir önü ciddi açık ve kar marjı yüksek iş. Hemde bir sürü anakart ve cihazın çöpe gitmesini önlemiş oluyorsunuz çevreye de katkınız oluyor.
Çok doğru tamir en az sermaye isteyen iş ama bilgi birikimi çok olmalı kurulum işi de iyi ama biraz sermaye ister kurumsal işlere gidilirse çok kârlı olabilir.Döviz nedeniye cihazlarını tamire getiren insan sayısının arttığını söyleyen de var, bilemiyorum.
Zaten şu devirde dükkan işletmek çok zor.
Büyük firmalarla rekabet imkansız.
Ne varsa tamirde var. Ya da sistem kurulumu. (Uydu, güvenlik, network)
Allah herkesin gönlüne göre versin.Döviz nedeniye cihazlarını tamire getiren insan sayısının arttığını söyleyen de var, bilemiyorum.
Zaten şu devirde dükkan işletmek çok zor.
Büyük firmalarla rekabet imkansız.
Ne varsa tamirde var. Ya da sistem kurulumu. (Uydu, güvenlik, network)
Bakalım artık hayırlısı.Bu arada bilgilendirme için çok çok teşekkür ederim.İngilizce biliyor musunuz bilmiyorum ama bildiğim bu konuda iki önemli kanalı paylaşayım en azından yapılan işlemler hakkından bilginiz olur.
Macbook Tamiri Ustası: Louis Rossmann
Eline geçen her türlü kartı tamir eden adam: Electronics repair school
Bu konuda nasıl Türkçe kaynaklar var bilmiyorum ama mutlaka araştırırsanız bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Şöyle bir kanal vardı daha basit tamirler yapıyor ama inceleyebilirsiniz:
Elektrik ve Elektronik Dersleri
Sizlerden Gelen İstekler Doğrultusunda Sanal Mağazamız Açılmıştır. DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER...LİNK: https://www.n11.com/magaza/elvanelektromarke...www.youtube.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çok doğru tamir en az sermaye isteyen iş ama bilgi birikimi çok olmalı kurulum işi de iyi ama biraz sermaye ister kurumsal işlere gidilirse çok kârlı olabilir.
Meraba abi çok hızlı girişim olmazmı yani bildiğim kadarıyla önce tanışma,sonra arkadaşlık,sonra flört,söz,nişan,sonuncusu evlilik zaten abi gerçekten aşık oldum galiba kıza birazcık daha ışık alsam diyet yapmama sebeb olacakKoray merhaba. Yolda konuşurken sor diyen benim.Sen kız beni balkonda görünce kaçıyor,ama yolda konuşuyoruz demiştin,onun için yolda konuşurken sor dedim.Açıkça benim niyetim ciddi önce birbirimizi iyice tanıyalım,arkadaş olalım,eğer anlaşabilirsek evlenmeyi düşünüyorum dersin.O da ciddiyse ve olumlu cevap verirse devam edersiniz,olumsuzsa herkes kendi yoluna gider.Haydi hayırlısı.