Ado' Alıntı:batarist' Alıntı:yanlış yazmışım43ub9100s diyecektım, 9300 demişim. 9100s ile ilgili yorumlara bakınca ses olayında şikayet var biraz. Düşük seviyelerde kutudan ses çıkıyormuş gibi, boğuk gibi ses geliyormuş. Ama renk ve görüntü olarak şikayet okumadım açıkcası. Tabi @Ado hocamda ürünle ilgili bilgilendirme yaparsa güzel olur
![]()
Günaydın;
LG panel ve MB120 anakartlı üründür ki bu kombinasyon (Bilenler bilir) benim favori ürünlerimdendir.
Gerek LG panel başarısı ve gerekse MB120 anakartın stabil+üst performans geri dönüşlri, bu ikiliin kullanıldığı ürünlerde performans eğrisini oldukça yukarı taşıyor.
Ses konusunda her zaman söyledim ki hiç bir şekilde abartılı beklentilerimiz olmamalı.
Hidden hoparlör sistemleri nedeniyle bu tarz tüm tv lerde malesef ses performansları çok iyi değil.
Tabi bu sizin ses kavramından beklentinize göre değişken bir sonuçtur:
Hicam yorumunuz 43ub9100s icin dimi. Yanlislikla 9300 yazmistim da, emin olayim istedim.
Siz tv icin iyi diyorsaniz iyidir

Ses konusunda, acaba profesyonel ses isteyenler icin mi kotu geliyor da boyle yorumlar var. Normal kullanici icin ses durumu yeterli olur mu acaba. Normal basit kullanici profili diyebiliriz. Yoksa ses olarak cok mu kotu ki bu yorumlar var. Boguk ses anlaminda acaba.