Malesef yokkablolu termometreniz var mi.
Malesef yokkablolu termometreniz var mi.
Bence 1 tane temin edin. derin dondurucunun ortalama kac derece olduğunu gozleme sansiniz olur.Malesef yok
Evet abi bende onu dedim derece koyarsa daha net bir yol izleyebilir,Bence 1 tane temin edin. derin dondurucunun ortalama kac derece olduğunu gozleme sansiniz olur.
Bende bunu yazacaktım sevgili fiko ))Evet abi bende onu dedim derece koyarsa daha net bir yol izleyebilir,
Benimerak ettiğim eskisi neredeydi yeni taktiği nerede
Çok anlamam ama sanki farklı gibi geldi bana
Sayin ustalarim bozulan termostatin yerine taktigim termostatin arkasinda yazanlar boyle.
-16 -24 ve -26 -38 yaziyor bu termostat hangi derecelerde calisiyor acaba.az once evdeki buz dolabinin buzluguna termostatin probunu soktum ve ayarini yariya getirdim birkac dk sonra cikisi kesti probu cikardim cikis verdi.bu -26-38 derece kafami karistirdi.acaba termostat -26 38 derece calisiyorda bu yuzden mi durmuyor diyicem ama buzluga sokunca cikisi kesiyor.
Bu arada termostat marketlerdeki superfresh derin dondurucularinda kullanilan termostat.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Buda bozuk termost ve uzerinde yazanlar
Hocam bu stc 1000 termostatin piyasada sahtesi takliti falan varmi.mesela elitech stc 1000 var xxx stc 1000 var.yada hepsi aynimidir.Sana nacizane tavsiye dijital termostat kullanman yonunde olacaktir.
STC 1000 tavsiye ederim 220v olani cabuk bozuluyor.
12volt olanini 4-5 yildir kullaniyorum.
Alayi ayni hocam. pcb halinde olanlara kasa ayarlamak zorunda kalırsınız.Hocam bu stc 1000 termostatin piyasada sahtesi takliti falan varmi.mesela elitech stc 1000 var xxx stc 1000 var.yada hepsi aynimidir.
Birde kulucka makinasi termostatlari var 25tl ye pcb halinde bunlar isimi gorurmu.yoksa hic bulasma stc 1000 mi al dersiniz.