Arabaya Amplifikatör Baglantisi Yapmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bratan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
.... Youtube'da bir adam golf'ün orjinal teybini başka arabaya takmak için sökmüş teyp korumaya geçmiş. Uğraşıyordu valla açtırabildi mi orasını da bilemiyorum.
+1 ,kesinlikle katılıyorum, en azından sökmeden önce varsa giriş şifresini bilmek gerekir ,uyarı için tebrik ederim :ok

+1 ,kesinlikle katılıyorum, en azından sökmeden önce varsa giriş şifresini bilmek gerekir ,uyarı için tebrik ederim :ok
Üstad, sökmeye gerek yok, kutup başını çıkarsa yeter. Çoğu araç kod istiyor. Bir de araçta sub var. Muhtemelen aktif sub. İkinci amfi ile bu beslenecek mi. Bunu deneyip memnun olmayanlar vardı. Empedans uyuşmazlığı falan bir sürü teranesi var.

Üstad, sökmeye gerek yok, kutup başını çıkarsa yeter. Çoğu araç kod istiyor. Bir de araçta sub var. Muhtemelen aktif sub. İkinci amfi ile bu beslenecek mi. Bunu deneyip memnun olmayanlar vardı. Empedans uyuşmazlığı falan bir sürü teranesi var.
+1 Valla unutmuştum bunu.İyi hatırlattın sevgili eketen :ok

Üstad, sökmeye gerek yok, kutup başını çıkarsa yeter. Çoğu araç kod istiyor.
Yok hocam teybi başka arabaya takınca direkt olarak korumaya geçmişti, aynı model arabaya takıp açmak gerekiyordu.

Yok hocam teybi başka arabaya takınca direkt olarak korumaya geçmişti, aynı model arabaya takıp açmak gerekiyordu.

Olabilir. Opel’de aynı modele taksan bile çalışmıyor. İlla servis müdahale edecek. Ama kutup başını sökünce etkilenmiyor meret :hihi

Çalışmaz çünkü can-bus sistemi var teyp deki eprom sökülecek yazılım okunacak sonra kilit sistemi iptal edilecek

Aktif sub sadece elektrik verilse yeterli. Amfisi olduğu için aktif sub deniyor.
Teybin subwoofer çıkışı varsa oradan pasif çıkış alınacak.
Teypte subwoofer çıkışı yoksa amfiden bir aktif çıkış veya köprüleme ile çıkış alınacak.

Bmv x5 teybinde aux çıkışı mevcutmuş

Geri
Üst Alt