Herkese merhaba yine cins sorunlarla karisnizdayim.
Bratanin maceralari öncelik bölümlerde araba arayasindaydim forumda konu acmisitm ama sonunu getirmemistim o arada arabayi aldim falan filan derken zaman gecti.
konuyu bukadar dagittiktan sonra toparlarsak bir adet BMW 118D arac aldim 2013 model F20 kasa oluyor kendisi arabadan simdilik memnunum tabiki her ikinci el arac gibi eksikler arizalar vs oluyor simdi de arabanin koltuk alti subwoofer bozuldu ben dikkat etmeyip patlama sesi kapilardan geliyor sandim ve 2 tane mid hoparlor aldim Link ve Bilgisi:
gecici olarak eski hoparlörü söktüm acele birsekilde taktim tabi hatami sonradan anladim ama neyse dedik gectik simdi koltugun altina takilan subwooferlardan almam lazim ki tavsiye olursa sevinirim
Örnek ürünler:
bunlarda tercih etmem gerekenler nelerdir bu yönte tavsiyelerde iyi olur.
simdi gelelim finale ve asil sormak istedigim soruya bir arkadasla konusurken tesadüf bende bir iki parca bisey var ne oldugunu tam bilmiyorum isine yararmi dedi bahsettigi parcalar 4 kanal Amplifikatör ve kondansatör
türkce sayfa bulamadim ama klasik 4 kanal amp. Marka/Model:
kullanim klavuzu :
bunun yaninda arkadasimda yine 1 farad kondansatör var bu tarz sistemlerde tam olarak nasil ve ne icin kullanildigini bilmiyorum anladigim kadariyla akünün gücü yetmedigi durumlarda veya aküye yüklenilmemek istenildigi durumlarda kullaniliyor
ürün:
bu parcalari kablolari kesmeden bicmeden gerekrise sadece adaptör alarak nasil baglayabilirim ileride daha iyi bir amp. almayi düsünüyorum bunun la ilgili bir sema vs bulabilirmiyim bahsi gecen parcalar calisma konusunda uyumsuzluk vs sorun yasatirmi deneyimli olan kisilerin yardim ve tavsiyelerini bekliyorum
Bratanin maceralari öncelik bölümlerde araba arayasindaydim forumda konu acmisitm ama sonunu getirmemistim o arada arabayi aldim falan filan derken zaman gecti.
konuyu bukadar dagittiktan sonra toparlarsak bir adet BMW 118D arac aldim 2013 model F20 kasa oluyor kendisi arabadan simdilik memnunum tabiki her ikinci el arac gibi eksikler arizalar vs oluyor simdi de arabanin koltuk alti subwoofer bozuldu ben dikkat etmeyip patlama sesi kapilardan geliyor sandim ve 2 tane mid hoparlor aldim Link ve Bilgisi:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
gecici olarak eski hoparlörü söktüm acele birsekilde taktim tabi hatami sonradan anladim ama neyse dedik gectik simdi koltugun altina takilan subwooferlardan almam lazim ki tavsiye olursa sevinirim
Örnek ürünler:
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
bunlarda tercih etmem gerekenler nelerdir bu yönte tavsiyelerde iyi olur.
simdi gelelim finale ve asil sormak istedigim soruya bir arkadasla konusurken tesadüf bende bir iki parca bisey var ne oldugunu tam bilmiyorum isine yararmi dedi bahsettigi parcalar 4 kanal Amplifikatör ve kondansatör
türkce sayfa bulamadim ama klasik 4 kanal amp. Marka/Model:
MAC Audio MPX 4000
kullanim klavuzu :
Giriş yap veya üye ol.
bunun yaninda arkadasimda yine 1 farad kondansatör var bu tarz sistemlerde tam olarak nasil ve ne icin kullanildigini bilmiyorum anladigim kadariyla akünün gücü yetmedigi durumlarda veya aküye yüklenilmemek istenildigi durumlarda kullaniliyor
ürün:
Dietz 21001 Kondensator 1 Farad model farkli olabilir ama degerler vs ayni gibi
Amazon product ASIN B000PWZUZ8bu parcalari kablolari kesmeden bicmeden gerekrise sadece adaptör alarak nasil baglayabilirim ileride daha iyi bir amp. almayi düsünüyorum bunun la ilgili bir sema vs bulabilirmiyim bahsi gecen parcalar calisma konusunda uyumsuzluk vs sorun yasatirmi deneyimli olan kisilerin yardim ve tavsiyelerini bekliyorum