apple kalitesi...

R Çevrimdışı

Rexy17 

Yeni Üye
6 Ara 2021
14
30
Baktılar millet alırken hıyar gibi sıraya giriyor "bunların sırtına ne kadar sopayı vursak ses çıkarmazlar" dediler.

100 dolara mal edip 17 bin tl ye satıyorlar hahahaha.

Lütfen üstünüze alınmayın bu forumda bir telefon icin sıraya girecek birisinin olmadığını biliyorum...

Değil mi ?.
Vallaha ben şaşırdım sanki üretilmiyecekmiş gibi millet saldırıyor kesinlikle milletin parasında mülkünde gözüm yok yamyam gibi de olunmaz ki telefonlara biliyosunz zam geldi 23 binlira olmuş 128 gb iphone 13 pro max ama sanki 2.300 lira gibi telefon yok satıyor dışarda herkes ağlıyor ama keyfinden de taviz vermiyor bize herşey müstahak gerçekten

M Çevrimdışı

Muratti 

Süper Üye
14 Ocak 2018
573
Vallaha ben şaşırdım sanki üretilmiyecekmiş gibi millet saldırıyor kesinlikle milletin parasında mülkünde gözüm yok yamyam gibi de olunmaz ki telefonlara biliyosunz zam geldi 23 binlira olmuş 128 gb iphone 13 pro max ama sanki 2.300 lira gibi telefon yok satıyor dışarda herkes ağlıyor ama keyfinden de taviz vermiyor bize herşey müstahak gerçekten
Alıştırilmış piyasa bilinci çok kötü bir şey, bugün kendilerini güya demokrasi abidesi gibi gösteren godamanlar yönetime geldiğinde (hiç sanmıyorum ama) maliye politikalarinda birazcık da olsa "kurumsal" politikalar izlense dahii serbest piyasanın aynı noktada kalacağını düşünüyorum pahalılık konusunda.

Çünkü 20.000 tl ve üstü olan bir telefonu yüz binler hatta yarım milyonlar alıyor ise bunu satan adam bu fiyatı asla terk etmeyecektir.

Anormal fiyata satılan bir eşya asla normal fiyata inmeyecektir eşyanın tabiatına aykırı.

Her şeyin bir ederi olduğu bilinci içerisinde alışveriş yapar ise "yüce star" milletimiz, hayat pahalılığının sadece Mareşal - Yüce Lider - Samanyolu Galaksisi Lideri - Başbuğ Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın izledigi mali politikalar ile alakali olmadığını fark edecektir. Piyasa Nabız yokluyor bakıyor ki enayiler alıyor "Daya zammı kamuran" diyor.

Birazcık sorgulayarak alsak "ulan bu para buna değermi" desek emin olun her şey daha güzelleşecek.

Bu millet'e bardağı 50 lira dan kahve satsanda içer... aynı şey.

Heyo Türkiye Cumhuriyet kurulalı neredeyse 100 sene olacak ama hala hic bir şeyin düzeni oturmuş değil.

Ayıp...

U Çevrimdışı

uyunusoglu

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Baktılar millet alırken hıyar gibi sıraya giriyor "bunların sırtına ne kadar sopayı vursak ses çıkarmazlar" dediler.

100 dolara mal edip 17 bin tl ye satıyorlar hahahaha.

Lütfen üstünüze alınmayın bu forumda bir telefon icin sıraya girecek birisinin olmadığını biliyorum...

Değil mi ?.

Yurtdışı garantisiz kullanıyorum hocam ben, şahsen bir telefona 17 bin tl de vermem bırak sıra olmasını. Tabi bunlar tercih meselesidir isteyen kapısında yatar isteyen yatırır 7-8 ay çalışıp kazandığı parayı. Herkesin kendi kazancı kendi tercihi çok sorgulamam o kısmını.

M Çevrimdışı

Muratti 

Süper Üye
14 Ocak 2018
573
Yurtdışı garantisiz kullanıyorum hocam ben, şahsen bir telefona 17 bin tl de vermem bırak sıra olmasını. Tabi bunlar tercih meselesidir isteyen kapısında yatar isteyen yatırır 7-8 ay çalışıp kazandığı parayı. Herkesin kendi kazancı kendi tercihi çok sorgulamam o kısmını.
Ben sorgularım hocam ;

Her şeyin bir ederi var.
Güle güle kullanın...

Geri
Üst Alt