Android X86

15 20 euro ya bir box almak çok daha mantıklı, 1 yada 2 watt elektrik çeker faturaya yansıtmaz bile , sessizdir, yer kaplamaz, kumandası olur vs
Başlıktaki en sağlıklı ve doğru yaklaşım, altına imzamı atıyorum ?

@The_SreT

Başlıktaki en sağlıklı ve doğru yaklaşım, altına imzamı atıyorum ?

@The_SreT
Demek benim yazımın altına imza atmıyorsun da, taaaaaa Hollanda'dan yazan kişinin( :hihi ) yazısına imza atıyorsun,bir de hemşerim olacaksın mübarek :hih

Demek benim yazımın altına imza atmıyorsun da, taaaaaa Hollanda'dan yazan kişinin( :hihi ) yazısına imza atıyorsun,bir de hemşerim olacaksın mübarek :hih
Abi senin yazının altına imza atmak ne haddimize, keşke o kadar bilgi birikimimiz olsa ?

hiç birisi bir PC/Laptop/HTPC filan cihazların kesinlikle yerini tutmaz!

Box ne yaw(özellikle bu lafım sürekli ve tecrübeli ve bahsettiğim türden cihazları
kullananlar için) yaw bu adamların BOX ile filan işi olmaz,Box çocuk oyuncağı veya acemilerin işi
veya tembellerin işi v.s!

hele pro. bir PC kullanıcısı iseniz size gülerler BOX kullanırsanız:haha

hiç birisi bir PC/Laptop/HTPC filan cihazların kesinlikle yerini tutmaz!

Box ne yaw(özellikle bu lafım sürekli ve tecrübeli ve bahsettiğim türden cihazları
kullananlar için) yaw bu adamların BOX ile filan işi olmaz,Box çocuk oyuncağı veya acemilerin işi
veya tembellerin işi v.s!

hele pro. bir PC kullanıcısı iseniz size gülerler BOX kullanırsanız:haha
Orası doğru tabi abi, PC en rahatı.
Sadece kumanda ile kullanım olayı pek yok. (Kodi hariç.)
Benim gibi korsan takılanlar zaten indirip oynatıcıda açıyor, o kısımla arası olmayanlar biraz bu yollara başvuruyor.
IPTV'dir vs.

Netflix'in korsanı olmasa ben de gider abone olurum arada sırada ama, korsanı önlemiyor adamlar niye para vereyim?
Gömülü altyazı ile bulabiliyorum zaten. :kiskis

Geri
Üst Alt