Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,009
Torrent var.Millet ucuz yollu box arıyor ,eldeki atıl laptop en iyi ucuz yollu boxtur,istenilen apk denersin bunda ,çökse de ha bire kurar durursun ,yok spi yok flash uğraşmazsın
Torrent var.Millet ucuz yollu box arıyor ,eldeki atıl laptop en iyi ucuz yollu boxtur,istenilen apk denersin bunda ,çökse de ha bire kurar durursun ,yok spi yok flash uğraşmazsın
Bende bu fikirdeyim lubuntu 16 falan kurulursa muhtemelen bu x86 androidden daha iyi performans verir. en azından tarayıcıdan 1080p netflix izlenir. x86 ile anca 480 p izletir o da izletirse.. malum widewine lisansları. lanet şeylerMeraktan denemiştim, Windows gibi hemen öyle kullanamayınca kapatmıştım.
O da X86 linux sonuçta ama driver kurulabilir mi bilmiyorum. Onu araştırmanız lazım.
Tabi çok eski bir donanımsa eğer yeni teknoloji desteklemediği için de yapıyor olabilir.
Aida64 veya CPU-Z çalıştırıp oradan bakabilirsiniz tanıyıp tanımadığına.
Film ve dizileri internet sitelerinden izliyorsanız başka linux dağıtımları da işinizi görebilir.
Mint, Ubuntu, Elementary OS (tavsiye ederim), işinizi fazlasıyla görebilir.
??
Demek benim yazımın altına imza atmıyorsun da, taaaaaa Hollanda'dan yazan kişinin( ) yazısına imza atıyorsun,bir de hemşerim olacaksın mübarek
Abi senin yazının altına imza atmak ne haddimize, keşke o kadar bilgi birikimimiz olsa ?Demek benim yazımın altına imza atmıyorsun da, taaaaaa Hollanda'dan yazan kişinin( ) yazısına imza atıyorsun,bir de hemşerim olacaksın mübarek
Orası doğru tabi abi, PC en rahatı.hiç birisi bir PC/Laptop/HTPC filan cihazların kesinlikle yerini tutmaz!
Box ne yaw(özellikle bu lafım sürekli ve tecrübeli ve bahsettiğim türden cihazları
kullananlar için) yaw bu adamların BOX ile filan işi olmaz,Box çocuk oyuncağı veya acemilerin işi
veya tembellerin işi v.s!
hele pro. bir PC kullanıcısı iseniz size gülerler BOX kullanırsanız
Torrent var.
Maalesef.Torrent candır.