Android Tv ve Tv Box'lar için SmartTubeNext

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yok hocam dosya yöneticisi. Tarayıcı için ise Android Tv Boxlar için üretilmiş birşey olsa iyi olacak.
Ben S11 de kullanıyorum ,dediklerine göre o da android tv box sayılıyormuş ( @TC Yıldırım demişti bir ara) ,şikayetim yok doğrusu.Bu arada daha önce "kullandım" dediğim awox tu sanırım tv, hem iptv yüklemek hem de tvde bulunan apkları almak için " estrongs.android.pop" kurmuştum ( :hihi ).Başka uygulamalar da olabilir tabii.Farklı görüşler de ortaya çıkabilir mutlaka :ok

Z Çevrimdışı

zubizaretta

Aktif Üye
3 Mar 2023
100
49
Televizyona ilk kurulması gereken uygulamalardan. Üzerinde gelen orijinal yutubu da direk engelliyorum ki menüde çıkmasın.

Eğer yutuba para ödüyorsanız, ihtiyacınız olmayabilir.

T Çevrimdışı

thawtes

Yeni Üye
28 May 2024
5
46
selamlar,

kendi cihazımda sıkça kullandığım SmartTube uygulamasını Türkçe çevirisi yetersiz ve anlamsız olduğu için modladım.

- Türkçe Çeviri baştan sona kendi çevirim ve anlaşılır şekildedir!

- Türkçe ve İngilizce haricindeki diğer tüm dil paketleri kaldırıldı!

- Uygulama simgeleri biraz daha estetik olması açısından değiştirildi!

işlemler son sürüm 21.92 'de yapıldı, aşağıdaki görüntülerden fikir edinebilirsiniz

aşağıdaki linke tıklayıp indirin (sadece nvidia shield veya armeabi-v7a tabanlı cihazlar içindir - nvidia shied tv de test edildi)

arm64-v8a ve x86 için olan apk'yıda modladım isteyen olursa konuya eklerim

nvidia shield tv ve armeabi-v7a tabanlı cihazlar için

arm64-v8a tabanlı cihazlar için (test edilmedi)

x86 tabanlı cihazlar için (test edilmedi)

ss116d775f466584d80.png
ss2f6a4e2cbad534f6c.png
ss3.png
ss4.png
ss5.png
ss6.png
ss7.png
ss8.png
ss9.png

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
selamlar,

kendi cihazımda sıkça kullandığım SmartTube uygulamasını Türkçe çevirisi yetersiz ve anlamsız olduğu için modladım.

- Türkçe Çeviri baştan sona kendi çevirim ve anlaşılır şekildedir!

- Türkçe ve İngilizce haricindeki diğer tüm dil paketleri kaldırıldı!

- Uygulama simgeleri biraz daha estetik olması açısından değiştirildi!

işlemler son sürüm 21.92 'de yapıldı, aşağıdaki görüntülerden fikir edinebilirsiniz

aşağıdaki linke tıklayıp indirin (sadece nvidia shield veya armeabi-v7a tabanlı cihazlar içindir - nvidia shied tv de test edildi)

arm64-v8a ve x86 için olan apk'yıda modladım isteyen olursa konuya eklerim

nvidia shield tv ve armeabi-v7a tabanlı cihazlar için
Eline sağlık,en çok kızdığım konu, "google Türkçesi" ile ürünü kullanmaya zorlanmak.Tekrar eline sağlık indireyim birazdan elimde dursun :ok ... Demiştim ama DH ye gönderiyor link,hatalı link vermişsin düzeltmen lazım

Resim-39.png

T Çevrimdışı

thawtes

Yeni Üye
28 May 2024
5
46
Eline sağlık,en çok kızdığım konu, "google Türkçesi" ile ürünü kullanmaya zorlanmak.Tekrar eline sağlık indireyim birazdan elimde dursun :ok ... Demiştim ama DH ye gönderiyor link,hatalı link vermişsin düzeltmen lazım

Resim-39.png

teşekkür ederim linki düzelttim, aslında ben çeviriyi uygulama yapımcısının github kaynağına göndermiştim en başında. maalesef bu google cevirisi ile çevirileri güncelleyen Türk arkadaşın anlamsız egosu yüzünden benim kaynağımı kabul etmedi aramızda da atışmalar yaşandı uygulama yapımcısı ısrarla kabul etmediği için bende bu yola başvurdum ve kullanmak isteyenlerle paylaşmak istedim kullanmakta zorluk çekenler vardır diye.. herkes güle güle kullansın. aşağıdaki resmede o süreçteki yaşananların ekran görüntüsünü bırakıyorum belki buralara bir gün yolu düşer de vakti ile yaptıklarından hicap duyar.

g3.png
g2.png
g14abc71c9e568a1fc.png

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
teşekkür ederim linki düzelttim, aslında ben çeviriyi uygulama yapımcısının github kaynağına göndermiştim en başında. maalesef bu google cevirisi ile çevirileri güncelleyen Türk arkadaşın anlamsız egosu yüzünden benim kaynağımı kabul etmedi aramızda da atışmalar yaşandı uygulama yapımcısı ısrarla kabul etmediği için bende bu yola başvurdum ve kullanmak isteyenlerle paylaşmak istedim kullanmakta zorluk çekenler vardır diye.. herkes güle güle kullansın. aşağıdaki resmede o süreçteki yaşananların ekran görüntüsünü bırakıyorum belki buralara yolu düşer de vakti ile yaptıklarından hicap duyar.

githubsmartube.png
Rica ederim, güldüğüme bakma şimdi link vereceğim neden güldüğümü çok iyi anlarsın, yani gülmem sana değil :ok

Bunlarda öyle duygu olacağını sanmıyorum maalesef, bire bir yaşadım çünkü, ve daha önce de bir çok çevirilerim olup yayınlanmış olmasına rağmen bana "uydurmuşun" dendi kabaca :)
Benim sonradan aklıma geldi PS almak, ve iyi ki de almışım,bir de forumlarından banladılar:)

T Çevrimdışı

thawtes

Yeni Üye
28 May 2024
5
46
arm64-v8a ve x86 tabanlı cihazlar içinde üstteki konuya ekledim lakin dikkat bunları test etme şansım olmadı kurup çalıştıranlar geri bildirimde bulunursa iyi olur.

T Çevrimdışı

thawtes

Yeni Üye
28 May 2024
5
46
Rica ederim, güldüğüme bakma şimdi link vereceğim neden güldüğümü çok iyi anlarsın, yani gülmem sana değil :ok

Bunlarda öyle duygu olacağını sanmıyorum maalesef, bire bir yaşadım çünkü, ve daha önce de bir çok çevirilerim olup yayınlanmış olmasına rağmen bana "uydurmuşun" dendi kabaca :)
Benim sonradan aklıma geldi PS almak, ve iyi ki de almışım,bir de forumlarından banladılar:)
bende çevirdim atv teamdan bi kamil yüzünden çevirilere devem etmedim bıraktım kendi çevirimi kendi cihazımda kulanıyorum :)

aslında adamlarda sorun yok adamların yanında veya içinde bulunan Türk'lerde sorun var emin ol atv teamda da var biri :)

duo2e2turk.jpg

e2turkomb.jpg

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
bende çevirdim atv teamdan bi kamil yüzünden çevirilere devem etmedim bıraktım kendi çevirimi kendi cihazımda kulanıyorum :)

aslında adamlarda sorun yok adamların yanında veya içinde bulunan Türk'lerde sorun var emin ol atv teamda da var biri :)

duo2e2turk.jpg
Aynen ben de önce kendi cihazımda kullanıyordum ama sonradan bende kendi web sitemde yayınladım ki biliyordum başıma gelecekleri ,ayrıca linkteki o fotodaki mesajımı kendi forumlarında yayınladım :) ama openvix kabul etti ve verdi sanırım yaptığım çeviriyi (nikimi yanlış yazmış ama olsun :) )
EK: bekozap bana aittir :ok

Geri
Üst Alt