The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,295
Android Tv ve Tv Box'lar için reklamsız Youtube
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Ad guard uygulaması ile engellenebilir. Aynı zamanda Lucky Patcher uygulaması ile host dosyası güncellemesi yapılarak birçok reklam kapatılabilir. Yalnız uygulamaları official web sitelerinden edinmeye dikkat edin. Yoksa uygulama yerine nurtopu gibi mobilcoin kazıcılarınız, trojanlarınız olur.Arkadaşlar birde bu Android TV Box larda Tüm uygulamalardaki reklamları nasıl engelleyebiliriz?
Uygulama kurmadan Cihazın DNS ini Adguard DNS ile değiştirdim. Reklam falan kalmadı.Ad guard uygulaması ile engellenebilir. Aynı zamanda Lucky Patcher uygulaması ile host dosyası güncellemesi yapılarak birçok reklam kapatılabilir. Yalnız uygulamaları official web sitelerinden edinmeye dikkat edin. Yoksa uygulama yerine nurtopu gibi mobilcoin kazıcılarınız, trojanlarınız olur.
Tarayıcı olarak ben S11 de brave kullanıyorum ,kendi reklam engelleyicisi var ,tavsiye ederim.Dosya yöneticisi kendisinin yok mu kiUygulama kurmadan Cihazın DNS ini Adguard DNS ile değiştirdim. Reklam falan kalmadı.
Arkadaşlar Dosya yöneticisi ve Tarayıcı olarak ne tavsiye ediyorsunuz?
Yok hocam dosya yöneticisi. Tarayıcı için ise Android Tv Boxlar için üretilmiş birşey olsa iyi olacak.Tarayıcı olarak ben S11 de brave kullanıyorum ,kendi reklam engelleyicisi var ,tavsiye ederim.Dosya yöneticisi kendisinin yok mu ki
Ben bravenin "yardım destek" linkini vereyim:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ben yazayım bildiğimi sevgili topaz42 ,bulduğun reklamsız apk yı usb belleğe kopyalıyacaksın,belleği tv ye tak,dosya yöneticisi ile belleği açıp üzerine gel ve tıklayıp "kur" de.TV'lere bişey yükleme konusunda acemi sayılırım. Reklamsız youtube programı TV'ye nasıl yükleniyor. Biraz tarif eden olur mu?