Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Çocuk kilidi gibi bir durum mu oldu acaba? TV'de Recovery Menu'ye girebiliyorsanız oradan sıfırlamayı deneyin.Çıktı fişi çekip bekleyip tekrar takınca çıkıyor
Çocuk kilidi gibi bir durum mu oldu acaba? TV'de Recovery Menu'ye girebiliyorsanız oradan sıfırlamayı deneyin.Çıktı fişi çekip bekleyip tekrar takınca çıkıyor
Yok maalesef Oray’da giremiyorum....sistem uygulama giriş kodunu bilmiyorum birçoğunuzla denedim onaya girmiyor.oraya girebilsem olacak birşeyler ama oda olmadıÇocuk kilidi gibi bir durum mu oldu acaba? TV'de Recovery Menu'ye girebiliyorsanız oradan sıfırlamayı deneyin.
TV üzerinde bulunan butonlarla recovery menu'ye girmenin bir yolu olmalı.Yok maalesef Oray’da giremiyorum....sistem uygulama giriş kodunu bilmiyorum birçoğunuzla denedim onaya girmiyor.oraya girebilsem olacak birşeyler ama oda olmadı
Tv üzerinde açma kapama hariç hiç bir buton tuş yokTV üzerinde bulunan butonlarla recovery menu'ye girmenin bir yolu olmalı.
Android TV'ler için kombinasyonlar varsa onu deneyin derim.
O butona basılı tutmayı deneyin belki recovery menüye geçer.Tv üzerinde açma kapama hariç hiç bir buton tuş yok
Tv normal konumda iken denedim değişen birşey yok.fişi takarken denedim yine aynıO butona basılı tutmayı deneyin belki recovery men
Servise götürün o zaman.Tv normal konumda iken denedim değişen birşey yok.fişi takarken denedim yine aynı
Servisinden yardım isteyin. Garantisi yoksa arka kapağı söküp içindeki anakartın koduna bakın derim.
Benzer TV'lerdeki yöntemler olmuyorsa yapabileceğiniz pek de bir şey yok.
Yukarıda linkte verilen yöntemi denediniz mi?
Merhaba TVnin anakart resimleri bunlar bi inceleyip hangi tip yazılım yükleyebilirim bakar mısınız
Kartın kodu bu sanırım : P150-2851V6.2
Merhaba TVnin anakart resimleri bunlar bi inceleyip hangi tip yazılım yükleyebilirim bakar mısınız
Kartın kodu bu sanırım : P150-2851V6.2
Şu sitede bir link var ama oradaki kartta uydu tuneri yok;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kart elinizde de kalabilir, yanlış yazılım atılması sonucu.
Yazılım çalışsa bile uydu alıcısı özelliği içinde olmayabilir.
Ayrıca panel yazılımı da uymayacaktır muhtemelen.
Panel yazılımı uymayınca da görüntü bozuk olur, panel bozulabilir belki.
Cihazınızda bulunan Panel CSOT ST5461D07-2 sanırım.
Panel yazılımını bulmak muhtemelen imkansız.
TEKNOwest Adem Helvacı
İçindeki yazılımı dışarı yedekleyip yeniden yazdırmayı denemeli.
Bir de şu link var ;
Benim tv 55”arabulucu yazılım galiba 50”in sıkıntı çıkarmı bu durumda pek anlamam o yüzden soruyorum,teşekkürler50s yazılımı var uyar mı bilemiyorum denemek size kalmış
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
hiç denemedim bende size bırakıyorumBenim tv 55”arabulucu yazılım galiba 50”in sıkıntı çıkarmı bu durumda pek anlamam o yüzden soruyorum,teşekkürler
Muhtemelen işe yaramayacak, modeli yazıyorum Google'da bile çıkmıyor.Benim tv 55”arabulucu yazılım galiba 50”in sıkıntı çıkarmı bu durumda pek anlamam o yüzden soruyorum,teşekkürler