Android TV kilitlendi

A Çevrimdışı

Alpın

Yeni Üye
30 May 2021
16
51
General MAX 55GM800US marka televizyon 3 4 defa kendi kendine kapandı fişini çekip taktığımızda tekrar kendine geldi.Bu sıkıntı çoğalmaya başlayınca ayarlarından açık olan programları kapattım kapattıktan sonra ekranda manzara resmi sabitlendi menüye ya da hiç bir ayar yerine girilmiyor.Ses açma ekran resmi alma uyku modu ses ayarı resim ayarları açılıyor kumandadaki tuşlarla.Reset atmaya çalıştım güvenli moda giriyor ileri gitmiyor sistem ayarlarına giriş yapamıyorum.Yardımcı olursanız çok sevini

20210530_133843.jpg

rim.

20210529_144933.jpg

A Çevrimdışı

Alpın

Yeni Üye
30 May 2021
16
51
Marka farklı fakat çalışması prensipte aynıdır. Güvenli mod için linkteki uygulayayı dener misin. Güvenli mod ile tv yi sıfırlarsınız.
Link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Dediğinizi aynı şekilde yaptım ekranın sol altta safe mode yazıyor ama ayarlar veya menüye giriş yapılmıyor

A Çevrimdışı

Alpın

Yeni Üye
30 May 2021
16
51
Bu marka model tv ye hangi fuul yazılım yükleyebilirim birde sistem uygulama giriş kodu nedir bilen arkadaşımız varmı

R Çevrimdışı

raderde

Yeni Üye
16 May 2021
7
29
Hocam en basit yöntemini vereyim dene TV açıkken kumandada kapatma tuşuna basılı tut kapatılıyor vs tarzı yazı gelene kadar sonra bırak tuşu düzelir

A Çevrimdışı

Alpın

Yeni Üye
30 May 2021
16
51
Arkadaşlar bu tv nin yazılımını sistem giriş kodunu vs.bulamıyorum .televizyon hiç bir menü ve ayara girmiyor güvenli moda geliyor ama öylece kalıyor ilerlemiyor...lütfen yardım.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Arkadaşlar bu tv nin yazılımını sistem giriş kodunu vs.bulamıyorum .televizyon hiç bir menü ve ayara girmiyor güvenli moda geliyor ama öylece kalıyor ilerlemiyor...lütfen yardım.
Servisinden yardım isteyin. Garantisi yoksa arka kapağı söküp içindeki anakartın koduna bakın derim.
Benzer TV'lerdeki yöntemler olmuyorsa yapabileceğiniz pek de bir şey yok.

Yukarıda linkte verilen yöntemi denediniz mi?

A Çevrimdışı

Alpın

Yeni Üye
30 May 2021
16
51
Servisinden yardım isteyin. Garantisi yoksa arka kapağı söküp içindeki anakartın koduna bakın derim.
Benzer TV'lerdeki yöntemler olmuyorsa yapabileceğiniz pek de bir şey yok.

Yukarıda linkte verilen yöntemi denediniz mi?
Hepsini denedim..çok ilginç bir sorun çünkü tv nin ses açma kapama resim modu ekran resmî alıp sosyal medyada paylaşım özelliği çalışıyor ama menüye ayarlara ve başka hiç bir yere giremiyorum

Geri
Üst Alt