android tv box öneri

impossible Çevrimdışı

impossible

Yeni Üye
15 Kas 2017
68
https://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/tx9-pro-3gb-ram-32gb-emmc-8-cekirdek-s912-android-7-1-2-kodi-bluetooth-4-1-2-4-5-8ghz-wifi-iptv-312945684
Birde özellik bakımından iyi görünen ve sitede videolu açıklamalarıda olan bir makina var. İncelemek isterseniz.

C Çevrimdışı

cadkey

Yeni Üye
16 Kas 2017
30
[size=medium]I have a Xiaomi Tv Box 3.
I recommend it.
Attention take the international version.
here for example: https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_426056.html?wid=4

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Başka ürünlere de baktım 3gb ram olan ürüne de baktım onun haricinde başka 3 GB ürünlerde var onlari da inceledim ama çok içime sinmediler.
Şu ürünü canlı canlı inceledim 2 GB ram özellikler xiaomi ile aynı gibi ama çok yavaş bir ürün arayuzu kötü. İçinde netflix bulamadım mesela Google Store'dan indirmeye çalıştım orda bile yoktu çok ilginç geldi almayı düşünen varsa tavsiye etmem fiyat 250 TL ama kötü bir ürün bence.

3pXNEp.jpg

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Xiaomi olanı aldım. Bir iki güne gelir . Geldiğinde merak eden arkadaşlar için küçük bir video hazırlarım .

Umut Barış Çevrimiçi
23 Kas 2017
21,040
clearidas' Alıntı:
ersanozer' Alıntı:
merhaba bu xiaomi kendinden uydulu değil olarak anlıyorum, ve next diğer ürünlere göre çok büyük fakat kendinden uydulu ve android 7.1  ve ota güncellemeleride alacak gibi, sanırım bu cihazlarda kullanılan iç sistemler aynı gibi işlemci ram gibi yani hızda geri kalmayacaklarını anlıyorum fakat kafamı karıştıran görüntü aktarımında kaynak iyi ise tabiki de iyi görüntü gelirken, kendinden uydulu olan cihazlar da görüntü kalitesi hangisi iyidir goldmaster mi yoksa next mi fiyatlar 650 civarı gibi şuan fiyatlar yakıyor pahalı, xiaomi ise hesaplı ama garantisi olacak mı ? o beni düşündürüyor, yada bunlar dışında notebooktan bluestacks  ile uygulamalı çalıştırıp HDMI ile bağlayıp  yada VLC player vb benzeri uygulamalar ile IP tv açıp tv ye bağlamak varken böyle bir cihaz almasam mı :)uvar:

Media markta 450 Goldmaster 500 next. İnternetten daha uyguna vardır kesin. Xiaomi hem hesaplı hemde sadece bu is için yapılmış daha mantıklı geliyor bana. Noteboku bağla çıkar ordan islem yap filan yoruyor insanı ben öyle keyf yapamıyorum :) elimde kumanda açıp izlemek çok daha rahat o yüzden alacağım bende .

Next ve Goldmaster da güncelleme alamazsınız. Kullanıcı kitlesi olmadığından destek bulamazsınız. 

Next minix yüzünden Samsung televizyonunun anakartı yanan birisi vardı Donanımhaber'de. 

Adam Next servise gitmiş, servisteki adam cihazın fotosunu Next'e atmış Next 10 dakikada kullanıcı hatası demiş.

Olan adamın televizyonuna oldu. 

Gitti anakart değiştirdi.

Umut Barış Çevrimiçi
23 Kas 2017
21,040
clearidas' Alıntı:
Xiaomi olanı aldım. Bir iki güne gelir . Geldiğinde merak eden arkadaşlar için küçük bir video hazırlarım .

Hocam browser performansını test ederseniz sevinirim.  
HTML5 test sitesine girin, donanımhaber foruma girin (orada takılmıyorsa hiçbir yerde takılmaz zaten  :kıskıs:  )

Fare imleci ok tuşlarıyla mı hareket ettiriliyor yoksa gelen kumandanın air mouse özelliği var mı onu da söyleyin mesela.

:rockband:

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Umut Barış' Alıntı:
clearidas' Alıntı:

Hocam browser performansını test ederseniz sevinirim.  
HTML5 test sitesine girin, donanımhaber foruma girin (orada takılmıyorsa hiçbir yerde takılmaz zaten  :kıskıs:  )

Fare imleci ok tuşlarıyla mı hareket ettiriliyor yoksa gelen kumandanın air mouse özelliği var mı onu da söyleyin mesela.

:rockband:

Tamamdır hocam test ederim onları da elimden geldiği kadar :) bi gelsin kutu açılımı videosu bile çekerim :)

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Xiaomi mı TV box geldi . Gayet kullanışlı çok beğendim tavsiye ederim ufak bir video gelicek yarın.

6JRLQP.jpg

vjzvQ6.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
clearidas' Alıntı:
Xiaomi mı TV box geldi . Gayet kullanışlı çok beğendim tavsiye ederim ufak bir video gelicek yarın.

6JRLQP.jpg

vjzvQ6.jpg

Detay da alsammahsuru var mı Egemen kardeşim?

Kaça aldın
Nereden aldın
Kargo sürecinde sorun oldumu
Satıcı ilgilimi
Ürün detayları nedir
Senin düşüncelerin nedir

vs :ok:

T Çevrimdışı

Turbo k.arza78

Aktif Üye
18 Mar 2017
593
Ado' Alıntı:
clearidas' Alıntı:

6JRLQP.jpg

vjzvQ6.jpg

Detay da alsammahsuru var mı Egemen kardeşim?

Kaça aldın
Nereden aldın
Kargo sürecinde sorun oldumu
Satıcı ilgilimi
Ürün detayları nedir
Senin düşüncelerin nedir

vs :ok:

fiyatı ne kadar bunun kullanışlımı

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Hemen cevap vereyim.
N11 den aldım 340 TL'ye . Satıcı gayet ilgiliydi kargo yılbaşından dolayı 1 gün geç geldi kargo şirketi ile alakalı bir durum ama sorunsuz sağlam bir şekilde elime ulaştı.
Ürün plastik kalitesi olsun görüntü olsun çok kaliteli duruyor . Diğer TV boxlara göre çok daha kullanışlı ve arayüzünde çoğu şey var olarak geliyor .
Aynı ozelliklerde başka bir TV box canlı canlı test etmiştim ve bununla arasında dağlar kadar fark var. Bu ondan çok daha hızlı ve kullanışlı
Alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Küçükte bir video hazirladik bir iki güne onuda @sota paylaşıcak ordan daha detaylı görebilirsiniz :).
Ama bence piyasada bu fiyata alınacak en iyi cihaz bu.

qGqL7d.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
clearidas' Alıntı:
Hemen cevap vereyim.
N11 den aldım 340 TL'ye . Satıcı gayet ilgiliydi kargo yılbaşından dolayı 1 gün geç geldi kargo şirketi ile alakalı bir durum ama sorunsuz sağlam bir şekilde elime ulaştı.
Ürün plastik kalitesi olsun görüntü olsun çok kaliteli duruyor . Diğer TV boxlara göre çok daha kullanışlı ve arayüzünde çoğu şey var olarak geliyor .
Aynı ozelliklerde başka bir TV box canlı canlı test etmiştim ve bununla arasında dağlar kadar fark var. Bu ondan çok daha hızlı ve kullanışlı
Alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Küçükte bir video hazirladik bir iki güne onuda @sota paylaşıcak ordan daha detaylı görebilirsiniz :).
Ama bence piyasada bu fiyata alınacak en iyi cihaz bu.

qGqL7d.jpg

Oldukça aydınlatıcı oldu teşekkür ederim kardeşim. :ok:

Umut Barış Çevrimiçi
23 Kas 2017
21,040
Bizimkiler oyun oynasın, sitelerden rahat film seyretsin yeter.  :sırıtma2:

Tarayıcı testinde neredeyse benim bilgisayarım kadar puan almış (AMD FM2+ APU  :sırıtma2: )

Geri
Üst Alt