android tv box öneri

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
Xiaomiden farkı uydu var USB fazla var ethernet var . Xiaominin arayüzü daha iyi gibi geldi bana bide kumandası daha iyi gibi :)

1G1GMY.jpg

impossible Çevrimdışı

impossible

Yeni Üye
15 Kas 2017
68
clearidas' Alıntı:
Xiaomiden farkı uydu var USB fazla var ethernet var . Xiaominin arayüzü daha iyi gibi geldi bana bide kumandası daha iyi gibi :)

1G1GMY.jpg

redroid lerde uydu alıcı özelliği yok sadece android box.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
impossible' Alıntı:
clearidas' Alıntı:

1G1GMY.jpg

Var dedi arkadaş pardon evet şimdi hatırladım o kadar çok yere girdim ki unutmuşum. Uydu özelliği için 150 TL istedi benden yada o özellikte olanınin fiyatını söyledi sanırım orayı çok anlamadim.
Bu redline marka 350 tl xiaomi de 350 TL bilemedim xiaomi daha yakın geliyor .

impossible Çevrimdışı

impossible

Yeni Üye
15 Kas 2017
68
clearidas' Alıntı:
impossible' Alıntı:
clearidas' Alıntı:

1G1GMY.jpg

Var dedi arkadaş pardon evet şimdi hatırladım o kadar çok yere girdim ki unutmuşum. Uydu özelliği için 150 TL istedi benden yada o özellikte olanınin fiyatını söyledi sanırım orayı çok anlamadim.
Bu redline marka 350 tl xiaomi de 350 TL bilemedim xiaomi daha yakın geliyor .

redroid 365 in ara yüzü hiç iyi değil ayrıca redline kendi ip tv serveri var içinde ama ücretli seyredebiliyorsunuz. sanırım sizden istenen 150 tl bunun ücreti olabilir.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
impossible' Alıntı:
clearidas' Alıntı:
impossible' Alıntı:

Bu redline marka 350 tl xiaomi de 350 TL  bilemedim xiaomi daha yakın geliyor .

redroid 365 in ara yüzü hiç iyi değil ayrıca redline kendi ip tv serveri var içinde ama ücretli seyredebiliyorsunuz. sanırım sizden istenen 150 tl bunun ücreti olabilir.

Anladım hocam. Xiaomi nin arayüzü hoşuma gitti açıkçası. Kullananlarda memnun gibi ptesi sipariş vereyim diyorum başka markalarla alakalı tavsiyesi olan varsa degerlendirebilirim.

geceninbirvakti Çevrimdışı

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561

bu ürüne nedersiniz 15 dolar özelliklerine bakınca iyi gibi.

Sizin tavsiyeleriniz ve özellikle kullananlar model önerirse çok güzel olur.

Bu tarz ürünlerde 1 gb ve 2 gb arasında fark olur mu boşuna fazla para verip 2 gb lık almayayım diyorum

ve bunlarda LNB uydu girişi yok mu, TRT 4K yı nasıl izlicem bu tarz teknolojiye uzağım desteğinizi bekliyorum

xxxxxxxx.jpg

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
Son karar xiaomi gibi benim. N11 de geri bildirimi çok olan satıcıda buldum 339 TL
Birde kendi sitesi var sanırım Türkiye satış sitesi orda 399 TL.

MaNNbk.jpg

Umut Barış Çevrimiçi
23 Kas 2017
21,501
ersanozer' Alıntı:

bu ürüne nedersiniz 15 dolar özelliklerine bakınca iyi gibi.

Sizin tavsiyeleriniz ve özellikle kullananlar model önerirse çok güzel olur.

Bu tarz ürünlerde 1 gb ve 2 gb arasında fark olur mu boşuna fazla para verip 2 gb lık almayayım diyorum

ve bunlarda LNB uydu girişi yok mu, TRT 4K yı nasıl izlicem bu tarz teknolojiye uzağım desteğinizi bekliyorum

xxxxxxxx0d80f4ccdf46d9fc.jpg

Android'te en az 2 GB RAM'li cihaz alın. 2 bile yetmiyor inanın birden fazla uygulama çalışırken.

Umut Barış Çevrimiçi
23 Kas 2017
21,501
clearidas' Alıntı:
Son karar xiaomi gibi benim. N11 de geri bildirimi çok olan satıcıda buldum 339 TL

MaNNbk.jpg

Hocam o Redline gibi cihazlara sakın bulaşmayın. Çin'de imal ettirip pahalıya satıyorlar.

İçindeki işlemci zayıf.

Xiaomi yaptığı ürünün arkasında duran bir firma.

O Redline'da bir sorun çıksa ithalatçısı bile sana çözüm üretemez kesinlikle.

Çin'de ürettirilen uydurma ürünlere bulaşmayın.

Bu arada siz de Samsun'dasınız sanırım? :evillol:

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
merhaba bu xiaomi kendinden uydulu değil olarak anlıyorum, ve next diğer ürünlere göre çok büyük fakat kendinden uydulu ve android 7.1  ve ota güncellemeleride alacak gibi, sanırım bu cihazlarda kullanılan iç sistemler aynı gibi işlemci ram gibi yani hızda geri kalmayacaklarını anlıyorum fakat kafamı karıştıran görüntü aktarımında kaynak iyi ise tabiki de iyi görüntü gelirken, kendinden uydulu olan cihazlar da görüntü kalitesi hangisi iyidir goldmaster mi yoksa next mi fiyatlar 650 civarı gibi şuan fiyatlar yakıyor pahalı, xiaomi ise hesaplı ama garantisi olacak mı ? o beni düşündürüyor, yada bunlar dışında notebooktan bluestacks  ile uygulamalı çalıştırıp HDMI ile bağlayıp  yada VLC player vb benzeri uygulamalar ile IP tv açıp tv ye bağlamak varken böyle bir cihaz almasam mı :)uvar:

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
Umut Barış' Alıntı:
clearidas' Alıntı:

MaNNbk.jpg

Hocam o Redline gibi cihazlara sakın bulaşmayın. Çin'de imal ettirip pahalıya satıyorlar.

İçindeki işlemci zayıf.

Xiaomi yaptığı ürünün arkasında duran bir firma.

O Redline'da bir sorun çıksa ithalatçısı bile sana çözüm üretemez kesinlikle.

Çin'de ürettirilen uydurma ürünlere bulaşmayın.

Bu arada siz de Samsun'dasınız sanırım? :evillol:

Evet samsundayim sizde mı :) iyi denk gelmiş kendini tanitta bu sohbete devam edelim :).
Redlineyi Samsun'da biryerde gördüm gidip görüp alabildiğim için seçenekler arasına koydum.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
ersanozer' Alıntı:
merhaba bu xiaomi kendinden uydulu değil olarak anlıyorum, ve next diğer ürünlere göre çok büyük fakat kendinden uydulu ve android 7.1  ve ota güncellemeleride alacak gibi, sanırım bu cihazlarda kullanılan iç sistemler aynı gibi işlemci ram gibi yani hızda geri kalmayacaklarını anlıyorum fakat kafamı karıştıran görüntü aktarımında kaynak iyi ise tabiki de iyi görüntü gelirken, kendinden uydulu olan cihazlar da görüntü kalitesi hangisi iyidir goldmaster mi yoksa next mi fiyatlar 650 civarı gibi şuan fiyatlar yakıyor pahalı, xiaomi ise hesaplı ama garantisi olacak mı ? o beni düşündürüyor, yada bunlar dışında notebooktan bluestacks  ile uygulamalı çalıştırıp HDMI ile bağlayıp  yada VLC player vb benzeri uygulamalar ile IP tv açıp tv ye bağlamak varken böyle bir cihaz almasam mı :)uvar:

Media markta 450 Goldmaster 500 next. İnternetten daha uyguna vardır kesin. Xiaomi hem hesaplı hemde sadece bu is için yapılmış daha mantıklı geliyor bana. Noteboku bağla çıkar ordan islem yap filan yoruyor insanı ben öyle keyf yapamıyorum :) elimde kumanda açıp izlemek çok daha rahat o yüzden alacağım bende .

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
clearidas' Alıntı:
ersanozer' Alıntı:

Media markta 450 Goldmaster 500 next. İnternetten daha uyguna vardır kesin. Xiaomi hem hesaplı hemde sadece bu is için yapılmış daha mantıklı geliyor bana. Noteboku bağla çıkar ordan islem yap filan yoruyor insanı ben öyle keyf yapamıyorum :) elimde kumanda açıp izlemek çok daha rahat o yüzden alacağım bende .

Artık ürünü alanlar artı ve eksiilerini bizlerle paylaşarak , alıp almama konusunda yol gösterirler.
Merakla bekliyorum alanlardan geri dönüşleri.

Geri
Üst Alt