Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bu tv yi alsam aldığıma pişman olur muyum? Bu tv nin kronik sorunları varmıdır? Xiaomi mi box s ile birlikte kullanmayı düşünüyorum.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Bu tv yi alsam aldığıma pişman olur muyum? Bu tv nin kronik sorunları varmıdır? Xiaomi mi box s ile birlikte kullanmayı düşünüyorum.
Müşteri desteği haricinde tv de karşılaşabileceğim kronik bir sorun var mı? örneğin kanal sıralamsını kendiliğinden sıfırlama , led arızası gibiÜretici olarak müşteri desteği daha sağlam firmalara bakın derim.
Müşteri desteği haricinde tv de karşılaşabileceğim kronik bir sorun var mı? örneğin kanal sıralamsını kendiliğinden sıfırlama , led arızası gibi
Beni 1-2 yıl iade edebilecek bir tv etmesi benim için yeterli.F Fatih__, geneli çinli anakart ve panel üreticilerininden toplama tvler .
Zaten çok uzun süre kullanmak için almıyorum beni 1-2 yıl arası bir süre yolda bırakmasın yeter.Onu bilmiyorum maalesef. Adem Helvacı size yardımcı olur.
Onu almayı düşündüm ancak 720p.O tv Full hd olsaydı alacaktım.F Fatih__, b@Fatih__, bence linkteki hilevel f/p olarak daha uygun en azından 2 yıl vestel garantisi mevcut.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Onu almayı düşündüm ancak 720p.O tv Full hd olsaydı alacaktım.