Duyuru Android için en iyi 20 ücretsiz IPTV uygulaması

Android TV-Box için

"IPTV Pro"
Rus un bu programını 4 sene dir kullanıyorum

diğer kullandığım(alternatif) program ise bana daha kullanışlı geliyor "TELEVIZO"

Android TV-Box için

"IPTV Pro"
Rus un bu programını 4 sene dir kullanıyorum

diğer kullandığım(alternatif) program ise bana daha kullanışlı geliyor "TELEVIZO"
1 hafta sonra ücret falan istemiyor değil mi?

apk. premium pro.sunu net den bulabilirsiniz!

Modlu IPTV loader kullanıyorum,aslında "kullanmak" dememek lazım,github tan bulduğum linkleri deniyorum :)
İstediğin link olsun abi, linkten bol ne var bea. 🤣 😉

Gençler bu arada kullandığım iptv_loader bana göre süper,onu da ekliyeyim listeye :kiskis
Mod işini sormayınız lütfen,yapımcısına email attım ama cevap gelmedi daha,izin verirse yayınlarım :kiskis

Mod işini sormayınız lütfen,yapımcısına email attım ama cevap gelmedi daha,izin verirse yayınlarım :kiskis
Gülme gülmeeee ,süper oldu,tam TR çevirdim ,google TR si değil yani ,eh biraz da kendimden bir şeyler kattım :haha1

Ağalara varda bize yok mu Emmi boşver e-posta vs uyarı yaparlarsa pardon deriz :haha
Yok öyle şey yıldırım,adam izin vermeyince yayınlamam doğrusu,yeğenime bile vermedim :)

Olsun ben yine de beklerim ,daha olmadı google playden yazarım, yeğenimin adı ile, üyeliği var playde, beklerim doğrusu, baktım gelmedi,pat :)
Bu arada benim de uygulamalarım var idi (apk) playde ,hit de olmuştum yani :hihi

Geri
Üst Alt