1 hafta sonra ücret falan istemiyor değil mi?Android TV-Box için
"IPTV Pro"
Rus un bu programını 4 sene dir kullanıyorum
diğer kullandığım(alternatif) program ise bana daha kullanışlı geliyor "TELEVIZO"
1 hafta sonra ücret falan istemiyor değil mi?
Modlu IPTV loader kullanıyorum,aslında "kullanmak" dememek lazım,github tan bulduğum linkleri deniyorumapk. premium pro.sunu net den bulabilirsiniz!
İstediğin link olsun abi, linkten bol ne var bea.Modlu IPTV loader kullanıyorum,aslında "kullanmak" dememek lazım,github tan bulduğum linkleri deniyorum
Gençler bu arada kullandığım iptv_loader bana göre süper,onu da ekliyeyim listeyeİstediğin link olsun abi, linkten bol ne var bea.
Mod işini sormayınız lütfen,yapımcısına email attım ama cevap gelmedi daha,izin verirse yayınlarımGençler bu arada kullandığım iptv_loader bana göre süper,onu da ekliyeyim listeye
Gülme gülmeeee ,süper oldu,tam TR çevirdim ,google TR si değil yani ,eh biraz da kendimden bir şeyler kattımMod işini sormayınız lütfen,yapımcısına email attım ama cevap gelmedi daha,izin verirse yayınlarım
Ağalara varda bize yok mu Emmi boşver e-posta vs uyarı yaparlarsa pardon derizGülme gülmeeee ,süper oldu,tam TR çevirdim ,google TR si değil yani ,eh biraz da kendimden bir şeyler kattım
Yok öyle şey yıldırım,adam izin vermeyince yayınlamam doğrusu,yeğenime bile vermedimAğalara varda bize yok mu Emmi boşver e-posta vs uyarı yaparlarsa pardon deriz
Cevap gelmez Emmi onlar o e-postaları okumuyor onlarYok öyle şey yıldırım,adam izin vermeyince yayınlamam doğrusu,yeğenime bile vermedim
Olsun ben yine de beklerim ,daha olmadı google playden yazarım, yeğenimin adı ile, üyeliği var playde, beklerim doğrusu, baktım gelmedi,patCevap gelmez Emmi onlar o e-postaları okumuyor onlar
Belli bir süre koy Emmi cevap gelmezse paylaş forumda gitsinOlsun ben yine de beklerim ,daha olmadı google playden yazarım, yeğenimin adı ile, üyeliği var playde, beklerim doğrusu, baktım gelmedi,pat
Bu arada benim de uygulamalarım var idi (apk) playde ,hit de olmuştum yaniOlsun ben yine de beklerim ,daha olmadı google playden yazarım, yeğenimin adı ile, üyeliği var playde, beklerim doğrusu, baktım gelmedi,pat