Duyuru Android için en iyi 20 ücretsiz IPTV uygulaması

teraspy

TFC Team
Puan 113
Çözümler 5
teraspy
Gençler ,sizlere "Android için en iyi 20 ücretsiz IPTV uygulaması" google play uygulamaları.Tamamen yasal, google play'den yüklenebilen uygulamalardır.Ben linkleri vereyim ,siz de indirip deneyin,bir çoğunu kurdum hemen hemen hepsi süper,ugulama isimlerine tıklamanız yeter :ok

Son düzenleme:
Lütfen hatalı link varsa bildirin sevgili gençler ,gözümden kaçmış olabilir :ok

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ve bir hatayı kendim buldum ve düzelttim :ok
Aşağıdaki fotoğrafını verdiğim apk web sitesinden indirilip kurulacak,google playde yok kaldırmıyorum 20 nin içinden ama bilmenizi de istedim :ok
perfect1.jpg

Free ve iyi çalışan bir iptv player var mı android box için? Xtream code girmek için.

2 aydır kullandığım ismi lazım olmayan şeyin süresi bitti ona bile zam gelmiş yıllık 750 tl biri istedi diğer satıcı ise yıllık 1000 tl istedi bugün bir test daha aldım oda abi yıllık sana olur 600 tl yaparım dedi sanki beni tanıyorda bana indirim yapacakmış.

beleşe bir şey yok zaten olanlar da hemen hepsi dandik ve kısa sürede kapanıyor v.s
paralı olanlar ise kapıyı 500/600 kağıt dan açıp 1000 lere çıktılar hatta 1 kağıdı geçenler de
varmış:hmm

Eyvallah teşekkürler

PC için var kalitelide. Android için Xtream player kullanıyorum şu anda.

Androıd tablet ve telefonumda iptv smartes pro ve ıptv pro uygulamalarını kullanıyorum memnunum.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt