E tabi bunu vurgulamak iyi olmuş ben hata ettim söylemeyerek.fakat hepsini aynı anda kaldırmaz
Birkaçını bir arada çalıştırmazsanız alacağınız dönüştürücü iş görür. 7200 watt bir dönüşüm hesabı 1800x4. Gerilim iki katına çıkarsa güç dört katına çıkar.aldığım 4 cihazın en yüksek olanı 1800 Watt'lık tost makinesi.. Bunun için sanırım en az 2000W 'lık bir dönüştürücü almam lazım.
Hocam sıfır cihaz bir şeyini açıp değiştirmeden çözüm bulmak istiyorum mümkünse.. 4 adet cihaz var, tost makinesi 1800 watt, kahve makinesi 1650 watt, blender ile çırpıcı 500 watt in altında.. yalnız bu 7200 watt olayını anlamadım.
Aşağıdaki ürünü alacağım,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sözcüğün kökeni Almanca, doğru.Siz şartel yazdikça benim aklimda 90'li yıllarin ünlü gurbetci rap grubu Cartel geliyor. Kartel bir numara en büyüüük cehennemden çıkan çılgın Türk... Istemsiz olarak beni bir gülme alıyor. Gülmek güzel tabi de şunu şuraya bırakayım.
Rezistanslı cihazda o kadar anma akımı olur mu bilemem.Arkadaşlar merhaba,
Birkaç elektrikçi ile görüştüm, bazıları bu tip ürünler satıyorlar aynı zamanda.. Bana aşağıdaki linki gönderdi birisi;
"Dolayısıyla dönüştürücü alırken özellikle ısıtıcılı, motorlu, cihazlarda 2katı kadar tolerans koymakta fayda var," diyor yazıda..
Yani benim 1800W tost makinesi için 4000W almamı öneriyor.
Bu hesabi nasil yaptınız cok merak ettimUstalar smart grill rezistansının değiştirilmesine ne dersiniz, Amerika 110 voltta 1800 watt olan cihaz burada çalıştırınca 7200 watt çeker sigortanın atması normal.
Yaptığın hesap kendi için de doğru ama bu konu ile ilgisi yok.Sart
Bu hesabi nasil yaptınız cok merak ettim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Watt(W)=volt(V)x akim(I)
Akim(ı)=volt (V) /direnc(R)
Burda direnc cihazdir cevirici kullanilacagi icin direnc degeri degismeyecektir voltaj degisecektir voltaj 2 katina ciktigi icin akiminda 2 katina cikmasi normal degil hesaplara gore yari yariya dusmesi gerekir voltaj cikarsa akim duser akim cikarsa volt duser
1800wattlik alete 4000w lik cevirici nasil onerdiler bilemiyorum 4000w/220
Siz şartel yazdikça benim aklimda 90'li yıllarin ünlü gurbetci rap grubu Cartel geliyor. Kartel bir numara en büyüüük cehennemden çıkan çılgın Türk... Istemsiz olarak beni bir gülme alıyor. Gülmek güzel tabi de şunu şuraya bırakayım.
Satıcı ile iletişime geçtim, derdimi anlattım.. gelecek cevaba göre hareket edeceğim artık.Bu cihazı incelemenizi tavsiye ederim. İşi bilen birine ayarını sabitletirseniz işinizi kolayca güreceğinizi umuyorum.